Сьогодні день дуже холодний і наші предки взагалі не виходили з дому в цей день. Весь день лежали на печі, щоб не застудитися. Зараз же вам не радимо виходити на вулицю або хоча б гуляти, як можна менше. Краще відігрійтесь вдома під теплим пледом і приготуйте гаряче какао. Інакше дуже велика ймовірність захворіти. Чоловіка теж постарайтеся утримати вдома, щоб не було проблем у шлюбі.

Також сьогодні варто більше уваги приділити своїй кішці, якщо вона живе у вас вдома. По кішкам не тільки можна визначати, коли прийде сильний мороз, але вони можуть допомогти вам. Не зганяйте кішку, якщо вона лягає на вас. Швидше за все це хворе місце, і вона так лікує. Крім того, постежте, де саме спить і муркоче ваша кішка . Справа в тому, що коти ніколи не лягають на поганих місцях. Вважається, що вони сідають лише там, де сходяться всі земні сили. Тому, якщо у вас щось болить, особливо якщо крутять ноги, або долає якийсь невідомий недуг, то потрібно довше постояти або навіть полежати там.

Сьогодні також працює правило семи милостинь. Тобто ви можете подати сім милостинь і вам проститься сім гріхів. Весь дріб'язок потрібно викласти на стіл і перемішати, і як тільки з'явиться можливість – віддати його жебракам. Це також допоможе уникнути сварок і скандалів.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Люди, які народилися в цей день, будуть великими домосідами. Їх талісман – халцедон. Цей камінь їм потрібно носити частіше.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.uaЗнай.иа повідомляв про те, що археологи натрапили на криваву спадщину Сталіна, вміст схованки шокував світ.