Одіозний український балерун Сергій Полунін видалив всі записи зі своєї сторінки в Instagram. Передає Clutch.

Український танцюрист Сергій Полунін за останні кілька місяців заробив украй сумнівну славу завдяки своїм скандальним постам у Instagram. А все почалося з того, що херсонець на свій день народження запостив фотографію Володимира Путіна і побажав президенту РФ здоров'я.

Але розміщенням фото Полунін не обмежився і набив собі портрет Путіна прямо на грудях. Сергій показав підписникам, що отримав поспорт РФ і закликав їх з любов'ю ставитися до російського народу.

На Різдво Полунін розповів, як молився за здоров'я Володимира Путіна і зробив якийсь "магічний ритуал". Його любов до Росії тривала б і далі, якби скандальна поведінка не потягнула за собою очікувані наслідки: Паризька опера відмовилася співпрацювати з балеруном. Офіційною причиною цього було названо неповажне ставлення танцюриста до людей, що страждають зайвою вагою, і розбіжність у світогляді з арт-директором театру.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

А днями з Instagram Сергія Полуніна пропали всі фото та відеозаписи. Танцюрист підтвердив, що його сторінку зламали і повідомив, що має намір незабаром продовжити активність у соцмережі.

Раніше повідомлялося, що за представників спецпідрозділу "Беркут" пообіцяв помститися одіозний український танцюрист балету Сергій Полунін.

Про це артист написав на сторінці у Instagram. Полунін звинуватив снайперів у розстрілі демонстрантів під час протестів на Майдані і підставу бійців, передає replyua.net.

"У період Майдану снайпери стріляли в обидві сторони - учасникам протесту в спину і в поліцію "Беркуту", щоб розсердити ситуацію і зробити революцію. Коли все вже закінчилося, статуя була побудована для загиблих демонстрантів, але "Беркут" у всьому підло звинуватили", - поскаржився Полунін.

Нагадаємо, Сергій Полунін заявил, що ще з дитинства бачив в Путіні "світло".

Раніше Знай.ua повідомляв, російська актриса Чулпан Хаматова відзначилася дивнию заявою про президента РФ.

Також Знай.uа писав, Сергій Полунін вразив новим висловлюванням про російського президента.