Українські рятувальники і дорожники попередили про прихід в Україні великого снігу на найближчих вихідних.

"За даними Укргідрометцентру, 27 січня вночі в Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, вдень в Полтавській, Сумській і Харківській областях значний сніг (приріст снігового покриву 8−15 см), на дорогах ожеледиця. Рівень небезпеки - жовтий", - повідомили ДСНС.

У свою чергу в Укравтодорі закликали водіїв до максимальної уважності та обережності за кермом, оголосивши штормове попередження.

До уваги водіїв! 27 січня очікується погіршення погодних умов! 27 січня вночі у Вінницькій, Житомирській, Київській,...

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door Укравтодор op Vrijdag 25 januari 2019

Згідно з прогнозом, на вихідні в східних і більшості центральних областей невеликі, на Лівобережжі помірні опади у вигляді снігу і дощу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу; у південних областях переважно невеликий дощ; на решті території невеликий сніг. В Україні, крім західних і північних областей, місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі у південній та східній частині країни близько 0°, на решті території 4-9° морозу, 26 січня у північних та Харківській областях 8-13° морозу; вдень від 4° морозу до 1° тепла, у південних, східних та Дніпропетровській областях 1-6° тепла.

Синоптики розповіли, що ожеледиця на дорогах очікується у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Полтавській, Сумській і Харківській областях. Закликали водіїв не виїжджати за межі міст.

"ДСНС настійно рекомендує водіям і керівникам автотранспортних підприємств утриматися від поїздок за межі міст протягом 27 січня. У тих областях, де синоптики прогнозують ускладнення погодних умов у вигляді сильного снігу, заметілі, існує загроза утворення переметів, які призведуть до припинення руху на автошляхах України".

Нагадаємо, прихід весни відкладається, зима працює за старим стилем.

Як повідомляв Знай.uа, стихія розійшлася не на жарт, українцям загрожує серйозна небезпека.

Знай.uа писав, погода випробує українців на міцність: шквальний вітер і противна сльота.