Після виховних розмов школяр покінчив життя самогубством. Трагедія сталася на Вінниччині. Так, 15-річний підліток з Вінниччини Артем Ателін, який проживав разом з опікунами, звів рахунки з життям.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Опікуни хлопчика впевнені, що його довели до суїциду і звинувачують в події не тільки класного керівника хлопця, але і співробітника служби у справах дітей. Справа в тому, що підлітка було знайдено повішеним у сараї незабаром після того, як ним провів бесіду класний керівник та інспектор вищевказаної служби.

У минулому році хлопця було взято на облік після того, як зламав паркан у сусідів. А кілька тижнів тому в лікарню з алкогольним отруєнням потрапив його друг. У всьому звинуватили Артема. Класний керівник загиблого підлітка заявляє, що дійсно проводив з ним виховні бесіди, проте заперечує цькування.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Його ніхто не переслідував. Дитину, яка в особливих умовах, треба навчити як жити", — говорить Євгенія Старущак.

Варто нагадати, що в історії про замерзлу від холоду студентки, яку нібито водій автобуса висадив посеред траси, з'явилися нові деталі. Так, 20-річна Ірина Дворецька загинула в крижаній пастці. За попередніми даними, водій маршрутного автобуса, на якому дівчина їхала в райцентр, висадив її серед ночі в глухому лісі. Оскільки в студентки не виявилося грошей на проїзд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в поліцію надійшла інформація, що в кімнаті гуртожитку на вулиці Кибальчича знайдено чоловіка без ознак життя. За словами відомства, в гуртожитку проживали чоловіки, обидва працювали водіями маршрутного таксі.

Нагадаємо, у Голлівуді вразили огидним вчинком: історію про вбивство хлопчика номінували на Оскар без згоди матері.

Як повідомляв Знай.uа українці ампутували ногу після вивиху: лікарі залишилися без покарання.

Знай.uа писав, дружина загиблого мера Гданська знайшла його вбивць.