Мешканка Києва Олена Тараненко розповіла історію зникнення свого 14-річного сина, який пропав після конфліктної розмови по телефону.

Про цей страшний випадок жінка написала в соціальній мережі Facebook.

І хоча син Олени повернувся додому на наступний день, жінка озвучила досить вражаючу статистику, яку їй розповіли співробітники поліції, передає replyua.net.

"95% таких зникнень – це хороші домашні діти з благополучних сімей, з хороших ліцеїв і приватних шкіл, з сімейними відносинами, які вважаються відкритими та щирими», - пише Альона, додаючи, що у зв'язку з цим, основним табу для батьків є повна відсутність сварок зі своїми дітьми по телефону, оскільки наслідки цього можуть виявитися плачевними. Мешканка столиці також радить, що якщо дитина пішла з дому, то в поліцію необхідно дзвонити відразу, а не вичікувати. «Коли подібне відбувається, особливо взимку, коли є ризик замерзнути на вулиці, поліція мобілізує величезну кількість людей, сотні. За їхніми словами, за жодних інших обставин на пошуки не кидається така кількість людей і патрулів". Олена Тараненко

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, що 14-річного сина Олени знайшов і повернув додому інший мешканець столиці по імені Олексій Іванов. Він відгукнувся на прохання про пошуки сина, яке Олена розмістила в мережі.

"Льоша – гігант. Не через те, що він зробив для нас сьогодні, а тому що так він робить завжди, він – людина, яка не кидає своїх". Олена Тараненко

Нагадаємо, в Херсонській області пропали дві неповнолітні дівчини. Відомо, що в п'ятницю, 18 січня, вони пішли з дому та не повернулася. Їх знайшли в одному з сусідніх селищ.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що у Києві зникла 14-річна школярка Ольга Тетюєва. Поліція просить надати будь-яку інформацію, якщо хто бачив дівчину.

Як повідомляв "Знай.uа", на Березняках у Києві чоловік зумів врятувати дівчинку разом з бабусею, які провалилися під лід. Очевидець події не розгубився і відразу ж вирішив кинутися на допомогу.