У Росії школярі ледь не вбили викладачку. Вчителька госпіталізована з численними гематомами та черепно-мозковою травмою після того, як неї напав учень. Про це стало відомо з повідомлення правоохоронних органів міста Сизрань (Самарська область), де і відбулося побиття, передає РИА Новости. Видання пише, що педагог втрутилась в бійку двох школярів з спробою розборонити їх, однак 15-річний учень завдав їй удару по голові.

Пізніше в ЗМІ з'явилися і інші деталі нападу. Так, КТБ-Промінь повідомляє, що напад учнів на вчительку було спланованим,Один із старшокласників зірвав урок фізкультури і напав на жінку в коридорі біля спортзалу, потім до насильства приєдналися інші підлітки.

«Один з учнів восьмого класу завдав вчительці удар в обличчя, після чого жінка впала і втратила свідомість. Після цього до нього приєдналися ще двоє і стали копати її ногами», — повідомило джерело місцевого телеканалу.

За інформацією співрозмовника, у постраждалої діагностували закриту черепно-мозкову травму та гематоми. Вона госпіталізована в Центральну міську лікарню.

В управлінні МВС по Самарській області почали перевірку, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що у київській піцерії танець переріс у бійку зі стріляниною.

У Києві через лезгинки сталася стрілянина.

Як повідомляє Інформатор, у неділю, 13 січня, в піцерії Mister Cat за адресою вулиця Срібнокільська, 3е між двома відпочиваючими там компаніями виник конфлікт, який закінчився стріляниною.

Як повідомили представники однієї компанії хлопці і дівчата, оі відпочивали і один з них почав танцювати лезгинку прямо в закладі. Це не сподобалося трьом сиділи в залі чоловікам. Вони дочекалися поки "танцюрист" вийшов покурити і вийшли слідом за ним. На вулиці конфлікт переріс у бійку. Призвідники бійки почали бити хлопця. Йому на підмогу поспішив його товариші.

Також ми писали, що п'яний харків'янин викинув маленького сина з вікна: наснився кошмар.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві знайшли дівчину без свідомості. Це сталося 2 січня, на вулиці Тулузи, проте поліція досі не змогла встановити особу потерпілої, а також знайти її родичів.

Нагадаємо, у Києві молодий хлопець вийшов з вікна: таємничі обставини і прокляте число.

Як повідомляв Знай.иа, дружина охоронця Порошенко розповіла, як вбили її чоловіка: ні сил читати цю маячню журналістів.