Українська сторона СЦКК стверджує, що важке озброєння і військова техніка збройних формувань Російської Федерації продовжує розміщуватись з порушенням встановлених ліній відводу.

Про це стало відомо з повідомлення ОНС в Facebook.

місія ОБСЄ
місія ОБСЄ

"За даними звіту СММ ОБСЄ, опублікованого 26.01.2019 року, 25 січня спостерігачі Місії в непідконтрольних владі України південно-західних районах Луганської області зафіксували розміщення шести самохідних гаубиць (2С1 «Гвоздика», 122 мм) недалеко від селища Мирне", - кажуть у штабі.

Наголошується, що "з боку російсько-окупаційних військ тривають факти відсутності в місцях постійного зберігання важкого озброєння за межами відповідних ліній відведення в непідконтрольних владі України районі Луганської області".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

25 січня, спостерігачі СММ ще раз відзначили, що все ще відсутні сім буксуючих гаубиць (Д-30 «Жаба», 122 мм).

Як зазначає українська сторона СЦК, окупантами ще раз було продемонстровано небажання дотримання Мінських домовленостей.

"Такими зухвалими діями російсько-окупаційні війська в тому числі піддають небезпеці мирне населення в окупованих ними населених пунктах", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Донецьк залишиться без транспорту: водії масово звільнилися

В окупованому Донецьку за нелюдських умов праці і мізерних зарплат масово звільнилися водії трамваїв – про це пишуть місцеві жителі в соцмережах, передає Depo.ua. Але як повідомляється, головною причиною звільнення стало те, що навіть ці мізерні копійки водіям заборгували: просто не платять. Не дивно, адже зубожіла скарбниця так званої «ДНР» не здатна покрити всі витрати.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Фото ліквідованих бойовиків показали в мережі: в "ДНР" великі проблеми

У мережі з'явилися фотографії двох бойовиків "ДНР", які загинули на окупованій території Донбасу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцсети користувачі Twitter під ніком IgorGirkin.

Перший із загиблих бойовиків — Левін Юліан, 1987 року народження, загинув 21 січня 2019 року.

Також Знай.ua" писав про те, що Колишнього ватажка "ДНР" Захарченко засікли на Донбасі: посіпаки панічно хрестяться, Пушилин пакує речі