В аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали громадянина Конго, який намагався потрапити на рейс в Італію за допомогою підробленого французького паспорта.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Держприкордонслужбу України.

Іноземець пред'явив правоохоронцям підроблену ID-картку громадянина Франції, намагаючись пройти прикордонний контроль.

Чоловіка відправили зворотним рейсом до Туреччини та на 3 роки заборонили в'їзд в Україну.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Wizzair змінив правила перевезення багажу.

Відомий угорський лоукостер Wizzair знову змінив правила перевезення багажу. Нові правила вступають в дію з 1 листопада 2018 року. Тепер на борт літака пасажири зможуть безкоштовно пронести лише маленьку сумку розміром 40х30х30 сантиметрів. Її вага не повинна перевищувати 10 кг. Якщо розміри і вага не відповідають нормі, з пасажира буде стягуватися додаткова плата.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що пілот російського літака ледь не знищив пасажирів та екіпаж.

В аеропорту "Жуковський" (Россия) боїнг " авіакомпанії "Ікар" врізався в борт "Уральських авіаліній". Пілот намагався направити борт на стоянку, а боїнг доробок А-320, який розташувався поруч, розбив йому лівий предкрилок і лівий аеронавігаційний ліхтар.

Рейс KAR454 ("Ікар") був запланований на 7 жовтня, літак прямував до Москви з Гуанчжоу.

Спочатку благополучно приземлився в 9:45, але далі стався технічний збій.

Також портал "Знай.uа" писав, що під Москвою розбився військовий літак.

У Воскресенському районі Московської області зазнав аварії військові літак Міг-29. Трагедія сталася 5 жовтня.

За оперативною інформацією російських рятувальників стало відомо, що перед аварією на борту літака виникла пожежа. Також з'явилася інформація, що пілот встиг катапультуватися.
За повідомленнями росСМИ відомо, що літак після початку пожежі здійснив екстрену посадку в Жуковському. Повідомляється про одного постраждалого. Проте офіційного підтвердження інформації поки не надходило.