У Воскресенському районі Московської області зазнав аварії військові літак Міг-29. Трагедія сталася 5 жовтня.

За оперативною інформацією російських рятувальників стало відомо, що перед аварією на борту літака виникла пожежа. Також з'явилася інформація, що пілот встиг катапультуватися.

А за іншими повідомленнями росЗМІ відомо, що літак після початку пожежі здійснив екстрену посадку в Жуковському. Повідомляється про одного постраждалого. Проте офіційного підтвердження інформації поки не надходило.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Російській Федерації біля Костроми 3 жовтня розбився вертоліт AS-350. В результаті аварії загинули три людини. За інформацією російських журналістів, одним із загиблих виявився заступник генпрокурора РФ, який займався координацією розслідувань резонансних кримінальних справ.

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо "Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум
Показати ще

З посиланням на власні джерела російські ЗМІ повідомляють, що загиблий в результаті краху вертольоту заступник Генерального прокурора РФ Саак Карапетян ‒ координував слідство по кримінальних справах, що мають значний суспільний резонанс. Як стало відомо, до списку таких справ належить і так звана "справа Скрипалів" ‒ розслідування замаху на громадянку РФ Юлію Скрипаль у британському місті Солсбері та її батька. Слідчим комітетом Росії опубліковано відео з місця авіакатастрофи.

Варто нагадати, що в Хартумі зіткнулися два українські літаки Антонов Ан-26 і Антонов Ан-32 Повітряних сил Судану. За даними місцевих ЗМІ, інцидент стався в аеропорту столиці країни, 3 жовтня. На відео видно, як один з літаків на посадковій смузі протаранив інший. Точно невідомо, чи були жертви в результаті катастрофи і взагалі, яка причина – помилка пілота або несправність на борту.

Нагадаємо, пасажирський літак розвалився на частини, шокуюче відео.

Як повідомляв Знай.uа падіння літака в Росії: в мережі показали фото і відео з місця катастрофи.

Знай.uа писав, Путін відповість за МН17: Турчинов прокоментував нахабний фейк Кремля.