У Воскресенському районі Московської області зазнав аварії військові літак Міг-29. Трагедія сталася 5 жовтня.

За оперативною інформацією російських рятувальників стало відомо, що перед аварією на борту літака виникла пожежа. Також з'явилася інформація, що пілот встиг катапультуватися.

А за іншими повідомленнями росЗМІ відомо, що літак після початку пожежі здійснив екстрену посадку в Жуковському. Повідомляється про одного постраждалого. Проте офіційного підтвердження інформації поки не надходило.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Російській Федерації біля Костроми 3 жовтня розбився вертоліт AS-350. В результаті аварії загинули три людини. За інформацією російських журналістів, одним із загиблих виявився заступник генпрокурора РФ, який займався координацією розслідувань резонансних кримінальних справ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

З посиланням на власні джерела російські ЗМІ повідомляють, що загиблий в результаті краху вертольоту заступник Генерального прокурора РФ Саак Карапетян ‒ координував слідство по кримінальних справах, що мають значний суспільний резонанс. Як стало відомо, до списку таких справ належить і так звана "справа Скрипалів" ‒ розслідування замаху на громадянку РФ Юлію Скрипаль у британському місті Солсбері та її батька. Слідчим комітетом Росії опубліковано відео з місця авіакатастрофи.

Варто нагадати, що в Хартумі зіткнулися два українські літаки Антонов Ан-26 і Антонов Ан-32 Повітряних сил Судану. За даними місцевих ЗМІ, інцидент стався в аеропорту столиці країни, 3 жовтня. На відео видно, як один з літаків на посадковій смузі протаранив інший. Точно невідомо, чи були жертви в результаті катастрофи і взагалі, яка причина – помилка пілота або несправність на борту.

Нагадаємо, пасажирський літак розвалився на частини, шокуюче відео.

Як повідомляв Знай.uа падіння літака в Росії: в мережі показали фото і відео з місця катастрофи.

Знай.uа писав, Путін відповість за МН17: Турчинов прокоментував нахабний фейк Кремля.