В контрольних пунктах в'їзду виїзду "Каланчак" і "Чаплинка" у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі ускладнюється пропуск транспортних засобів. Про ускладнений пропуск транспорту через КПВВ "Каланчак" і "Чаплинка" йдеться у повідомленні РБК-Україна з посиланням на прес-службу Державну фіскальну службу (ГФС).

У ГФС рекомендують подорожуючим використовувати КПВВ "Чонгар", який працює в штатному режимі.

Уточнюється, що ускладнення виникли через тимчасову непрацездатність вузлів відомчої телекомунікаційної мережі ГФС.

В даний час їх роботу відновлено за тимчасовою схемою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За інформацією митників, обмеження у пропуску транспортних засобів можуть тривати до 28 січня. Разом з тим, у відомстві зазначили, що контрольний пункт "Чонгар" працює в штатному режимі - і для пішоходів, і для транспортних засобів.

Нагадаємо, на ключових КПП обмежили пропуск: масштабний збій паралізував роботу. На адміністративному кордоні з окупованим Кримомобмежили пересування автотранспорту.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ФСБ спіймала "агента СБУ" проте сталось неочікуване: подробиці. У Росії похвалились "викриттям українського шпигуна", який мав намір скоїти злочин. Російські силовики відрапортували про затримання працюючого у Криму "чергового агента СБУ". За словами російських силовиків відразу ж після затримання вони видворили "співробітника СБУ" за межі півострову.

За інформацією адвоката, спочатку Бойко доставили в пункт пропуску "Нехотєєвка" у Білгородській області в супроводі судових приставів, які й віддали її співробітникам Держприкордонслужби України. Адвокат також заявила, що до першої години дня журналістка перебувала на нейтральній території.