Останнім часом Путін не довіряє навіть підконтрольному ФСБ.

Про це говорить історик-науковець і опозиційний політик з Росії, професор Андрій Зубів.

Лідер РФ довіряє лише тим, хто працює у нього в охороні, а також керівництву ПВК "Вагнер".

"Зараз Путін не вірить нікому. Він не вірить ні КДБ, ні тим більше якимось думським політикам, якимось навіть своїм. Він вірить тільки своїм охоронцям. Він своїх колишніх охоронців - як того ж Золотова - призначає на всі відповідальні пости і мало не думає йому (Золотову - ред.) потім передати владу", - каже політик.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як зазначає історик, подібний підхід президента Росії до кадрів викликає відторгнення у "інституційних силовиків" з ФСБ і ГРУ, а також у цивільній частині Адміністрації президента РФ на чолі з Кирієнко.

"Все розколоте, всі борються один з одним, всі один одного підставляють... Від трагедії до фарсу залишився один крок, і цей крок, я боюся, в російській політиці вже зроблено", - підкреслює Зубів.

До того ж, він не виключає, що в разі революції російська верхівка може сховатися в ЦАР (Центрально-Африканська Республіка), де "вагнеровці" вже будують майданчик для Путіна.

"Такий варіант можливий", - підкреслює політик.

Нагадаємо, Лукашенко звернувся до Путіна: забудь про білорусь

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія найближчим часом може позбутися потужного союзника – очолюваної ним країни. Відбудеться це в тому разі, якщо Кремль не запропонує компенсацію Мінську після зростання ціни на нафту.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кремль цинічно вирішив долю українських моряків: почекаємо, поки сніг розтане

З'явилася нова інформація щодо полонених українських моряків. Слідство у справі українських моряков, яких захопили в полон російські військові в Керченській протоці, продовжили до кінця травня 2019 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Також Знай.uа" писав про те, що Путін обміняє Курили на Крим: японський уряд зробило свій вибір