Меган Маркл зірвав злість на дітях Кейт Міддлтон

Чутки про ворожнечу між Меган Маркл і членами королівської сім'ї з'являються все частіше. Всі незадоволені поведінкою дружини принца Гаррі, їх дратують її капризи і надмірні витрати.

А нещодавно мережу підірвала інформація про існування відеозапису, таємно зробленої одним з помічників Меган Маркл. Канадське онлайн-видання Talko стверджує, що на відео влучив момент, коли у Меган стався справжній нервовий зрив через дітей Кейт Міддлтон.

У кримчан закінчилася питна вода, всі спроби окупантів вирішити проблему марні

На півночі окупованого півострова Крим є проблеми з питною водою. Окупанти взялися за її вирішення. Для цього проросійська влада почала перекидання води з Білогірського водосховища в сусіднє – Тайганське.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Окупанти також планую побудувати новий водопровід. Він повинен забезпечити подачу води на північ півострова. Проект почнуть будувати в 2019-2020 роках.

Вчені знайшли найхолодніше місце у Всесвіті

Вчені виявили найхолодніше місце у Всесвіті. Воно розташоване не на інших планетах або галактиках. Найхолодніше місце у Всесвіті знаходиться на Міжнародній космічній станції.

В 2018 році на цій космічної станції розмістили унікальний холодильник. Він має назву лабораторія холодного атома Cold Atom Laboratory (CAL).

На українських водіїв чекають серйозні зміни

Кабінет міністрів України прийняв постанову про радіочастотну ідентифікацію проходження техконтролю транспортом. На лобовому склі будуть клеїти мітку для автоматичного зчитування спеціальними пристроями.

Клейка радіочастотна стрічка буде розміщуватися на вітровому склі. Головним її призначенням є передача інформації на спеціальний зчитувач.

Зеленський показав виворіт робочого процесу

Кандидат в президенти Володимир Зеленський відніс всі необхідні документи для його реєстрації в ЦВК. Студія "Квартал 95" опублікувала відео цієї події.

Зе Президент Слуга Народа

Как выглядит обычный рабочий день Владимир Зеленский? Чем он живет, о чем думает и над чем работает - смотрите в новом влоге из первых уст! Полный выпуск тут: https://youtu.be/OH1ShRMlbHI

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Zaterdag 26 januari 2019

"Як виглядає звичайний робочий день Володимира Зеленського? Чим він живе, про що думає і над чим працює - дивіться у новому влоге з перших вуст!", - йдеться в описі до відео.

Винник вразив вовчиць розміром

Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, якою похвалився важливим досягненням.

У публікації, яка з'явилася на сторінці артиста, він хвалиться, що в нього вже 500 тисяч передплатників в Instagram.