Останній місяць зими почнеться з відлиги, але з 5 лютого в Україну повернуться потужні морози. Таку думку у коментарі ФАКТАМ висловив народний синоптик Леонід Горбань.

"В першій половині лютого можливі навіть морози до мінус 25 градусів, які будуть супроводжуватися сильним снігом. Невелика відлига прийде 25 лютого, але вже через кілька днів морози повернуться знову, і протримаються до кінця першого тижня березня", - прогнозує Леонід Горбань.

Разом з тим народний синоптик Володимир Деркач вважає, що лютий в Україні не буде занадто лютим. Він переконаний, що на початку лютого вночі очікуються невеликі морози, вдень буде плюсова температура, пройде сніг.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Загалом у першій декаді місяця погода буде м'якою (від невеликих мінусів до плюсів) і малосніжною. але у другій декаді лютого в Україну повернуться морози, хоча і не дуже сильні. Різке зниження температури, впевнений синоптик, можливо після 20 лютого, при цьому опади будуть помірними.

Нагадаємо, що шалена стихія дає українцям потужного прочухана: Сайлент Хілл і морози -17. У понеділок, 28 січня, синоптики прогнозують сильні морози, а на дорогах буде ожеледиця.

Як повідомляв "Знай.ua", зима влаштує українцям серйозне випробування: синоптики попередили про плани стихії на початок тижня.

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на найближчі кілька днів в Україні та розповів про те, що температура повітря на 29-30 січня трохи підвищиться.

Згідно прогнозу на більшій частині території України 29-30 січня очікуються часом невеликі опади, а 30 січня центральної та північної областях допускаються незначні опади у вигляді дощу і снігу.

Раніше "Знай.ua" писав, що зима влаштує українцям серйозне випробування: синоптики попередили про плани стихії на початок тижня. Температура повітря на 29-30 січня трохи підвищиться.