Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на найближчі кілька днів в Україні та розповів про те, що температура повітря на 29-30 січня трохи підвищиться.

Згідно прогнозу на більшій частині території України 29-30 січня очікуються часом невеликі опади, а 30 січня центральної та північної областях допускаються незначні опади у вигляді дощу і снігу.

В ніч на 29 січня на півночі і в східних областях України очікується -7...-13 морозу, 30 січня від -3 до +3 тепла, вдень 0...+6 тепла. В цілому ж підвищення температури прогнозується практично по всій території нашої країни від 0 до -6 морозу.

Народний синоптик Володимир Деркач висловив свій прогноз на наступний місяць в Україні і заявив, що лютий в Україні буде неоднозначним. Синоптик розповів: "На початку лютого вночі очікуються невеликі морози, вдень буде плюсова температура, пройде сніг. У загалом в першій декаді місяця погода буде м'якою (від невеликих мінусів до плюсів) і малосніжною. На відміну від другої десятиденки, в наприкінці якої очікуються рясні опади. Крім того, у другій декаді лютого в Україну повернуться морози, але не дуже сильні. А ось після 20 лютого можливо різке зниження температури. Опади будуть помірними".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Закарпаття зіткнулося з епідемією грипу, симптоми якого проявляються практично однаково у всіх. Хвороба супроводжується високою температурою до 40 град, головними болями і іноді блювотою. Директорам та адміністрації навчальних закладів доручено визначитися самостійно, чи необхідний їм карантин і чи буде у дітей можливість відвідувати заняття.

Як повідомляв портал "Знай.uа": з початку 2019 року в Чернівецькій області на кір захворіли майже 800 осіб, що є найбільшим спалахом захворювання, починаючи з 2017 року. Варто також відзначити і ускладнення перебігу захворювання.

Також "Знай.uа" писав, що троє столичних туристів проігнорували попередження рятувальників і вирушили в гори, про що незабаром дуже сильно пошкодували.