"ПриватБанк" анонсував нову послугу, яка стосується спрощеної схеми обміну валюти.

ПриватБанк
ПриватБанк

Про це у вівторок, 29 січня, повідомила на прес-служба фінансової установи.

У повідомленні йдеться, що з 7 лютого у мобільному інтернет-банкінгу "Приват24" буде доступна нова послуга з обміну валюти.

За даними банку, у клієнтів банку в мобільному додатку з'явиться можливість продавати і купувати валюту (долари США і євро). Такий обмін валют можна зараховувати на валютні карти або на депозити з банківських карток в гривні у рамках встановленого НБУ ліміту до 150 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Приватбанк
Приватбанк

При цьому наголошується, що клієнти сервісу "Приват24" зможуть купувати не більше 1000 доларів США на добу.

У ПриватБанку додають, що нова функція з обміну валюти буде відкрита разом з введенням на території України в дію закону "Про валюті і валютні операції".

Нагадаємо, найбільша фінансова установа України - "ПриватБанк" - незабаром підвищить плату за свої послуги.

ПриватБанк
ПриватБанк

Тарифи на розрахунково-касове обслуговування вже знаходяться під прицілом, повідомляють журналісти "Фрази".

Про підвищення розцінок на обслуговування у касах повідомив керівник "роздрібного" напряму "Приватбанку" Олексій Шабан.

Він розповів, що в сучасному світі платити через касу - абсолютно безглуздо, так як в банку створено розвинену систему самообслуговування і віддаленого банкінгу.

ПриватБанк
ПриватБанк

Шабан вважає, що клієнти, які хочуть оплачувати рахунки і переводити гроші через касу в відділенні повинні бути готові за це заплатити.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 7 лютого ПриватБанк запустить обмін валют в мережі своїх платіжних терміналів — наразі в Україні нараховують 12 тисяч таких апаратів.

ПриватБанк
ПриватБанк

Валютообмінні операції здійснюватимуть у мережі платіжних терміналів банку, проте отримати готівку за обмін буде неможливо.

Також Знай.ua писав про те, що ПриватБанк анонсував нову послугу українцям. Тепер замовити перевипуск банківської картки можна буде в мобільному додатку та інтернет-банкінгу.