ПриватБанк провів щорічну підсумкова нарада з менеджерами фінустанови. Здавалося б, що тут надзвичайного. Однак, справа в тому, що захід провели на популярному гірськолижному курорті, де більшість часу працівники просто розважались і все за рахунок простих українців.

Про це пише Telegram-канал "dubinskypro".

З 4 днів, які держбанк за рахунок бюджету "радився" в Карпатах, сама нарада тривала 3 години.

"Весь інший час - п'янка за рахунок платників податків. Великі п'янки чергувалися з невеликими. Особлива увага приділялася дрес-коду...", - пише автор.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

ПриватБанк накрутить комісію за популярні послуги

Тарифи на розрахунково-касове обслуговування вже знаходяться під прицілом.

Більшість клієнтів, які користуються інтернет-банкінгом поки що уникли зайвих витрат, а от ті, хто хоче скористатися послугами на касах у відділеннях повинні бути готовими, що скоро доведеться платити більше.

Нагадаємо, в лютому українці зможуть купувати валюту, не виходячи з дому. Більшість фінустанов в Україні запускають сервіс, на який чекалои понад 10 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, 7 лютого ПриватБанк запустить обмін валют в мережі своїх платіжних терміналів - зараз в Україні налічується 12 тисяч таких апаратів. Валютообмінні операції будуть здійснювати в мережі платіжних терміналів банку, однак отримати готівку за обмін буде неможливо.

Також Знай.ua писав про те, що українці скаржаться на нахабство Приватбанку, який самовільно змінює кредитні ліміти і забирає з карток українців останнім.

Дивіться: Черговий скандал ПриватБанка з клієнтами