ПриватБанк анонсував випуск терміналів самообслуговування з підтримкою FaceID. Це означає, що термінал зможе розпізнавати обличчя клієнта. При цьому використовувати PIN-код, як це відбувається на даний момент, стане не обов'язково.

Для того, щоб скористатися послугою, необхідно авторизуватись. Для цього клієнту прийде push-повідомлення в додаток Privat24, яке буде потрібно для підтвердження виконуваної операції. Якщо ж клієнт не бажає авторизуватися для входу, то може, як раніше, використовувати PIN-код, про що повідомляє прес-служба банку.

Нова технологія на даний момент знаходиться на стадії тестування. Примітно, що точність роботи камер залишає бажати кращого – замість клієнта вони можуть розпізнати сторонню людину, яка стоїть у черзі позаду. Термінали будуть ідентифікувати людину за позицією вух і очей. У прес-службі уточнили, що зміна зачіски на впливатиме на результат операції.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

До цього ПриватБанк планував у березні 2019 запустити оновлену версію Приват-24 для Android і iOS, розробка якої ведеться близько півроку. Повноцінний перехід очікується в кінці 2019 року, а до цього українці будуть користуватися нинішньою версією програми.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ПриватБанк, який є найбільшою фінансовою установою, найближчим часом підвищить плату за свої послуги. Як зазначає керівництво банку, в сучасному світі оплата за допомогою каси вже не має сенсу, оскільки створена ефективна схема віддаленого банкінгу та системи самообслуговування.

Як повідомляв портал "Знай.иа": український уряд анонсував зростання середньої зарплати в 2019 році до небувалих висот. Заявлений розмір зарплати становить близько 10.5 тисяч гривень. Гройсман заявив, що цифра може бути навіть вище, якщо зростання економіки вийде прискорити.

ТакожЗнай.иа" писав, що 23 січня Кабінет міністрів прийняв постанову про радіочастотну ідентифікацію проходження автотранспортом техконтролю. Для цього на лобовому склі будуть клеїти мітку для автоматичного зчитування спеціальними приладами.