Відмінні новини для пухнастих улюбленців та не найкращі – для гаманців їх господарів. У продаж на прилавках магазинів надійшло молоко для котів. Коштує така розкіш аж ніяк не дешево і призначена, по всій видимості, для дуже розпещених вихованців. Близько 50 гривень доведеться заплатити господареві Мурзика за літр молочка, пишуть жителі Дніпра в Facebook. Саме в цьому місті вперше помітили дану продукцію.

В коментарях написали, що це – спадкування зарубіжного досвіду. Інші обурилися, мовляв, дорослим котам молоко в раціоні не потрібно, і купувати тваринам такі «вкусняшки» - вірний шлях до ожиревшему і розпещеному вихованцеві. Треті розчулюються, кажуть, нарешті, нова можливість порадувати пухнастика.

"В магазинах Дніпра –«Молоко для котів»! Чекаємо появи риби для кота, води для кота і вершків для супер-примхливого кота. Ви таке вже бачили?"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Є спеціальне молоко для кішок (за кордоном), в якому знижений вміст лактози (т. к. кішки не дуже добре її перетравлюють), плюс ще всілякі вітаміни, мінерали, знижена жирність"...

- написала одна з передплатниць спільноти "Днепруха".

Вона вважає, що жирність сфотографованого продукту завищена. Знайшлися й ті, хто угледів в новинці просто хитрий маркетинговий хід.

Нагадаємо, раніше пес з телефонною трубкою став інтернет-мемом. «Що означають коти в моєму ліжку?» Мережа не втомлюється реготати над цим милим незадоволеним товаришем. Йому щось не подобається і він не має наміру цього приховувати.

Також ми писали: шок страх і подив: в Мережі показали реакцію кота, який непомітно прокрався у ванну своєї господині. Що тут взагалі відбувається і як я тут опинився?

Коти дуже цікаві тварини. Їх приваблює все незвідане і цікаве. Але до вивчення вони підходять дуже обережно. А спостерігати за їхньою реакцією просто одне задоволення.

Так після важкого трудового дня дівчина попрямувала прийняти ванну. І прихопила з собою сольовий кулька для ванни.

Очевидно, що двері у ванну не закривається щільно, так як її домашній улюбленець кіт по кличці Олівер пробрався всередину. І те, що він побачив явно повалило його в шок.

Дівчина негайно зняла відео і виклав його в інтернет підписавши: "Кіт вражений, побачивши бомбу для ванн в перший раз".

"Знай.uа" писав, житель Америки на ім'я Метт підкорив Reddit забавним відео зі своєю питомицей — кішкою Ремі. На відео американець вітається з кішечкою, у відповідь вона видає такі звуки, ніби вітає господаря на людській мові.