Коти дуже допитливі тварини. Їх приваблює все незвідане і цікаве. Але до вивчення вони підходять дуже обережно. А спостерігати за їхньою реакцією просто одне задоволення.

Так після важкого трудового дня дівчина попрямувала прийняти ванну. І прихопила з собою сольову кульку для ванни.

Очевидно, що двері у ванні не закривається щільно, так як її домашній улюбленець кіт на прізвисько Олівер пробрався всередину. І те, що він побачив явно привело його у шок.

Дівчина негайно зняла відео і виклала його в інтернет підписавши: "Кіт вражений, побачивши бомбу для ванн в перший раз".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Дівчина також розповіла, що відео вийшло абсолютно випадково, завдяки тому, що вона прихопила з собою Snapchat.

"Вчора після тривалого дня я вирішила відпочити у ванній. Я тільки що купила бомби для ванни, і друг запитав, як у мене справи, тому я взяла з собою Snapchat, щоб відправити йому повідомлення. Я навіть не знала, що мій кіт Олівер пробрався у ванну, але краєм ока побачила помаранчевий рух і подивилася, як він стоїть на задніх лапах і виглядає ДУЖЕ стурбованим. Він ніколи не робив цього раніше!", - розповіла господиня схвильованого кота.

Кіт непомітно пробрався у ванну до господині і став свідком незрозумілої йому події. Можливо він був дуже стурбований, чи не зашкодить ця штука його господині і вже придумував план її порятунку.

Воно його так шокувало, що той став на задні лапи і не міг навіть поворухнутися. Що було далі-невідомо, але будемо сподівається, що кіт відійшов від шоку, а господиня більше не стане його так лякати.

Нагадаємо, кішка на прізвисько Мітци, що живе у Великобританії знову залишилася одна, і повернулася в притулок. Це відбувається вже в четвертий раз за останні два роки. ЗМІ вже встигли нагородити її званням – "найтовстіша кішка Британії".

Як повідомляв портал "Знай.uа", вдома у користувачки Reddit з ніком elphaba16 живуть два собаки і два коти. І її вихованці зламали стереотип про те, що кішки з собаками не можуть жити дружно. Ці милі тварини підкорили своєю щирістю.

Також "Знай.uа" писав, житель Америки на ім'я Метт підкорив Reddit кумедним відео зі своєю вихованицею — кішкою Ремі. На відео американець вітається з кішечкою, у відповідь вона видає такі звуки, ніби вітається на людській мові.