Відома мережа магазинів одягу "Zara" презентувала новий логотип компанії.
Про це повідомляє видання "Бізнес.медіа", посилаючись на сайт рітейлера.

Головна відмінність від старого логотипу в тому, що в новому шрифти стоять так щільно, що між ними практично немає простору. Поточний логотип був створений в 2011 році і з тих пір не змінювався.
Новий логотип для компанії "Zara" розробило дизайн-агентство "Baron&Baron". Ця компанія працює з такими відомими брендами як Louis Vuitton, Givenchy, Dior, Gucci і має великий авторитет.
В мережі люди оцінили новий імідж рітейлера. Багато комменататорів висловили смішні припущення з приводу того, як бренд буде виглядати через 8 років після редизайну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК. По суті, сервіс є потоковою передачею даних, яка виключає необхідність у покупці консолі. Ідея досить цікава, але вона може нашкодити продажів ігрової консолі, адже щоб пограти в ексклюзивні ігри більше не потрібно витрачати величезні гроші. Однак, сам сервіс платний, так що теж доведеться заплатити за це.

Раніше портал Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що глава Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще