В англомовній «Вікіпедії» присутні близько шести мільйонів статей. І у третини цих матеріалів робив правки 35-річний американець Стівен Прюітт (Steven Pruitt).

Про це повідомляють російські ЗМІ.

На рахунку Прюітта близько трьох мільйонів редагувань і майже 35 тисяч оригінальних статей. Це досягнення принесло Прюитту майже легендарний статус на Reddit, після того як про нього було опубліковано матеріал каналу CBS.

Американець щодня займається редагуванням «Вікіпедії» за три години. Він живе з батьками в штаті Вірджинія, де народився, виріс і закінчив коледж. По основній роботі Прюітт теж пов'язаний з інформацією: займається архівами і записами Служби митного та прикордонного контролю.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Думаю, батьки довгий час вважали моє захоплення божевільним", — говорить Прюітт. Він пише на "Вікіпедії" з 2006 року і лидирує по правкам: володар другого місця зробив на 900 тисяч правок менше. За цю роботу Прюітт ніколи не просив грошей.

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що у соцмережах виявили баг FaceTime, який дозволяє почути звук і побачити відео з пристрою співрозмовника до того, як він прийме виклик. Проблема пов'язана з груповими дзвінками і зачіпає всіх власників пристроїв на iOS 12.1 або більш пізньої версії, використовують FaceTime.

Судячи з усього, Apple знову облажалася. Раніше компанія постійно нагадувала про надійність своїх пристроїв. Однак, виявлений баг просто зруйнував всі слова компанії.