Після зухвалого пограбування в селищі Оженин Рівненської області держбанк "ПриватБанк" заявив про нагороду в розмірі 75 тисяч за інформацію, яка допоможе зловити злодіїв.

Про це стало відомо завдяки повідомленням співробітників банку, які посилаються на працівників, які знайшли розкриті сейфи.

Так, служба безпеки банку разом зі слідчими Нацполіції України в даний момент з'ясовують деталі інциденту. Також зараз встановлюється факт, який вказує на коло можливих осіб, які могли бути причетні до даного злочину.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Будь-яку корисну інформацію, яка допоможе затримати грабіжників відділення Приватбанку в селі Оженин можна передати за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34 або на e-mail: security@privatbank.ua.

Варто нагадати, що ПриватБанк анонсував випуск терміналів самообслуговування з підтримкою FaceID. Це означає, що термінал зможе розпізнавати обличчя клієнта. При цьому використовувати PIN-код, як це відбувається на даний момент, стане не обов'язково.

Для того, щоб скористатися послугою, необхідно авторизуватись. Для цього клієнту прийде push-повідомлення в додаток Privat24, яке буде потрібно для підтвердження виконуваної операції. Якщо ж клієнт не бажає авторизуватися для входу, то може, як раніше, використовувати PIN-код, про що повідомляє прес-службі банку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "ПриватБанк" анонсував нову послугу, яка стосується спрощеної схеми обміну валюти. Про це у вівторок, 29 січня, повідомила прес-служба фінансової установи. У повідомленні йдеться, що з 7 лютого у мобільному інтернет-банкінгу "Приват24" буде доступна нова послуга з обміну валюти.

Нагадаємо, ПриватБанк потрапив у гучний п'яний скандал: все за ваш рахунок.

Як повідомляв Знай.uа ПриватБанк вирішив обчистити українців по повній: скільки доведеться платити.

Знай.uа писав, українці зможуть купувати валюту онлайн: коли і як працюватиме сервіс.