Не зважаючи на підвищення цін по всій Україні, ми регулярно читаємо стрічці новин про небезпечні випадки за участі маршруток. Так, нещодавно на вулиці Туполєва в маршрутному автобусі на ходу відпали два колеса.

Весною в центрі міста на вулиці Богдана Хмельницького маршрутка просто розвалилась, втративши піввісь. Звичайно, ця проблема існує не лише в столиці і справа не лише технічному стані транспорту, пояснив керівник Київського осередку політичної організації "Громадський Рух "Рідна країна" Миколи Томенка, Олександр Федоренко.

Слід лише згадати про випадки, коли люди випадали з переповнених маршруток. Серед них навіть одна дитина, а жінка в Одеській області загинула. На Львівщині в мережу виклали фото, на якому в тз розбиті двері та подерті сидіння.

Діяльність підприємств, які надають послуги по перевезенню, ніким не контролюється, їх ніхто не перевіряє. Водії часто знаходяться в поганому фізичному стані. В маршрутках відсутні не те, що кондуктори, а й облік кількості пасажиропотоку. Таким чином ні міста, ні податкова не знають скільки заробляють перевізники, з чого можна підсумувати, що бюджети недоотримують значну кількість коштів.

Не зважаючи на всі обіцянки столичної влади та другу каденцію міського голови, Київ переповнений аварійним транспортом і з огляду на тотальну корупцію в цій сфері розпрощається з ним ще не скоро.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Висновок один: в 21 столітті маршрутки мають зникнути з доріг України на користь комфортного комунального транспорту.

Дивіться: "Цинізм влади зашкалює": скільки отримує депутат за голосування бюджету / Микола Томенко

Нагадаємо, Томенко показав основні проблеми українського спорту. Як повідомляв портал "Знай.ua", через сильні снігопади на дорогах Києва значно ускладнився рух транспорту. Також "Знай.ua" писав, Томенко розповів про "чорну касу" Януковича.