Лідер політичної партії Громадський рух "Рідна країна" Микола Томенко на власному прикладі розповів, як влада обмежує українців, котрі хочуть займатися спортом

Про це український політик написав на своїй власній сторінці в соцмережі Facebook.

Зокрема, лідер політичної партії Громадський рух "Рідна країна" зазначив, що вже кілька днів займається пошуком траси і прокату для прогулянки на бігових лижах в Києві.

Микола Томенко також заявив, що пошуки поки безуспішні, адже є прокат, але немає лижні, і навпаки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

“Як бути здоровим і спортивним в рідному Києві?! Триває другий день пошуку траси і прокату для прогулянки на бігових лижах в Києві. Поки безуспішно: прокат є – лижні немає, місце є – прокат лиж відсутній”, – написав політик.

Лідер політичної партії Громадський рух "Рідна країна" припустив, що нинішня влада розглядає нашу країну як державу без зимових видів спорту.

“Може дійсно влада вважає, що ми країна без зимових видів спорту?!”, – підсумував Микола Томенко на своїй сторінці в Facebook.

Дивіться: Микола Томенко про підкуп та маніпуляції на виборах президента України

Нагадаємо, Томенко назвав дві головні загрози для України. Як повідомляв "Знай.ua",Томенко оригінально привітав українців. Також "Знай.ua", стало відомо, чому у Томенка не склалася співпраця з чинною владою.