Лідер політичної партії "Рідна країна" Микола Томенко привітав українців із Водохрещам і сам зайшов у проруб. Відео політик виклав на своїй сторінці у Facebook.

З Хрещенням Господнім!

З Хрещенням Господнім! Зі святом Вас друзі) Здоров'я Вам - з води і роси! А Україні - очищення🇺🇦

Geplaatst door Микола Томенко op Zaterdag 19 januari 2019

"Рідні українці, я стою тут, на святому місці, де протікає річка Стугна. Хотів привітати вас з Водохрещам і хотів нагадати вам, що це давнє українське свято пов'язане з символікою води і було характерне і у дохристиянский період. Українці завжди вважали воду символічною і знаковою, не даремно у давні часи віталися "Здоров був пив". А зараз, коли вітають із днем народження кажуть "З води і роси". Отож вам здоров'я з води і роси, а Україні в цьому році - очищення".

Микола Томенко
Микола Томенко

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше ми писали, що необхідно організувати люстрацію серед кандидатів в президенти, щоб дізнатися, якими раніше справами займався політик. Про це в ефірі Politeka.Online розповів лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко.

За його словами, після проведення президентських виборів в Україні необхідно замінити велику кількість людей на посадах.

"Після президентських виборів одночасно треба замінювати велика кількість людей на посадах, а потім готувати уряд або парламент. Кожен собі придумав якусь логіку дій. Хтось хоче з лідерів стартувати, а потім проаналізувати ситуацію, і в січні-лютому прийняти рішення" , – заявив політик.

Крім цього, лідер партії "Рідна країна" виступив за проведення люстрації кандидатів в президенти.

Проведення люстрації серед кандидатів він аргументував тим, що "необхідно знати політичну історію людини".

Нагадаємо, депутати влаштовували вечірки під час воєнного стану.

Як повідомляв "Знай.ua", всім кандидатам в президентизапропонували пройти специфічний тест.

Також "Знай.ua", писав, українці отримають відповіді на всі питання про бюджет в одному виданні.