Сценічне ім'я найбільшого «кварталівця» - Юзик. Головного товстуна «Кварталу 95» прозвали так за його велике чуйне серце. Дізнайтеся, як починав свій творчий шлях Юрій Корявченков. На скільки кілограмів він схуд? І якими зусиллями йому вдалося досягти зниження ваги? Читайте подробиці його особистого життя. І всю правду про те, чи підтримує він Володимира Зеленського в його серйозному вирішенні зайняти пост президента України?

Біографія

Народився 26 листопада 1974 року.

Знак Зодіаку: Стрілець. За східним гороскопом: рік Дерев'яного Тигра.

Національність: українець.

Віросповідання: православний.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Захоплення: футбол. Захоплюється цим видом спорту не тільки як уболівальник, а й серйозно - як гравець у аматорських матчах. А ще шоумен збирає пивні келихи. Його колекція налічує понад 100 експонатів.

Тривалий період часу Юрій Корявченков поєднував посади актора та адміндиректора студії «Квартал 95». Як людина гуморист - доброзичливий і відкритий. Зважаючи на це його і називають великим серцем колективу.

Своє добре прізвисько Юзик отримав у колективі через те, що є великим не тільки зовні. У душі він - безкорисливий, добрий, чуйний і безвідмовний. Але зіркові колеги не раз жартували над ним через зайві кілограми. Його вага досить часто ставала основним акцентом у жартах на сцені.

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

Він неодноразово «сидів» на різних дієтах, посилено займався спортом. І якось зізнався в «Світському житті», що йому вдалося нарешті скинути 35 зайвих кілограмів. Гуморист повідав Каті Осадчій, що схуд після того, як сів на найжорстокішу дієту, адже його вага практично доходила до критичної позначки в 200 кілограм. Щоправда, і зріст 44-річного коміка немаленький - майже 2 метри.

Щоб схуднути, Юрій Корявченков не їв мучного, солодкого, відмовився від свинини та картоплі. У його раціоні - 100-150 грам яловичини та 200-250 грам огірків або овочів. Та й порції шоумена стали набагато меншими. Актор почав усе зважувати. Тож тепер уже на око може визначити, якою має бути його порція.

Але, як зізнається відомий гуморист у інтерв'ю ЗМІ, таким струнким і лисим, як Кошовий, точно ніколи не буде. Давайте все ж таки ближче познайомимося з самим актором. Дізнаємося подробиці його особистого життя. Чи знаєте ви, хто його улюблений образ на сцені?

Сім'я

Дитинство та юність пройшли в Кривому Розі. Тут майбутній «кварталівець» народився і виріс. Його батьки зі шкільної лави намагалися привернути любов сина до занять спорту. Він відвідував дитячо-юнацьку спортивну школу. Регулярно приймав участь у баскетбольних змаганнях.

Мати адміністративного директора студії «Квартал 95» - Анюта Федорівна (23.03.1934 р.н.) - лікар, батько - Валерій Андрійович (10.06.1941 р.н.) - інженер-збагачувач. У Юрія Корявченкова є старший на 5 років брат Андрій (11.02.1969 р.н.)

Сімейний стан: одружений. Дружина Тетяна займається вихованням трьох дітей: сина Андрія (2007 р.н.) і двох дочок - Маргарити (2007 р.н.) і Маріанни (2011 р.н.) У шлюбі з дружиною Тетяною вони вже давно. До одруження пара то розлучалася, то потім знову сходилася. Були в їхній молодості приємні зустрічі та тяжкі розставання.

Як зізнається сам Юрій у інтерв'ю ЗМІ, він став зразковим сім'янином після народження дитини. Памперси замінили йому й дозвільне життя. З того часу комік трудиться виключно на благо сім'ї. Сьогодні він разом із дружиною та дітьми у вільний від роботи час намагається виїжджати на природу. Якщо негода, сім'я знаходять вдома заняття до душі. Наприклад, грають у монополію, лото або відправляються до кінотеатру.

Більшість «кварталівців» люблять відвідувати гала-прем'єри. Як повідомляють ЗМІ, «Книгу джунглів», наприклад, Юзик відвідав разом зі Степаном Казаніним. Були присутні на прем'єрі й інші знаменитості. Першими подивитися фільм прийшли пародист Сергій Сивохо, який озвучив у українському дубляжі голос Балу, дизайнер Олексій Залевський, актор Володимир Горянський та інші відомі особистості.

Діти нашого героя відвідують секції за своїми захопленнями. Батьки ні до чого їх не примушують і не зобов'язують, вважаючи, що у дітей має бути повноцінне дитинство. За даними відкритих джерел, Андрій захоплюється футболом, Маргарита - танцями, потім захопилася гімнастикою. Згодом їй знову захотілося танцювати. Старші діти навчаються в одній школі з донькою Євгена Кошового.

До речі, кумівство в «Кварталі» - досить поширене явище. І «кварталівці» цього не приховують. Так, дружина Євгена Кошового - хрещена доньки Юрія. Чоловік Олени Кравець хрестив іншу дочку Юзика. Та й сам Юрій - хрещений батько дитини Євгена Кошового.

«Кварталівці» дуже часто не тільки відзначають свята разом, але й відпочивають сім'ями, і навіть подорожують. І кажуть про себе, що вони - велика дружна сім'я, серце якої - Юрій. А ось улюблений образ нашого героя на сцені - даішник. Та й багато глядачів полюбили коміка за його талант вдало пародіювати дорожніх правоохоронців.

Освіта

У дитинстві мріяв стати хірургом. Але в медичний не вступив. Навчався в Криворізькому технічному університеті за спеціальністю «інженер-електрик». Зі студентської лави почав захоплюватися КВК.

Кар'єра та бізнес

Ще в старших класах, щоб заробити, влаштувався санітаром у хірургічному відділенні лікарні. Тут він хоч на крок, але був ближчим до своєї мрії. Однак збутися їй не судилося. Два роки майбутній комік пропрацював санітаром.

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

Згодом рік був учнем електрослюсаря на Центральному ГЗК. З 1997 по 2003 рр. працював не тільки електрослюсарем на цьому комбінаті. А також був майстром, інженером і заступником голови профкому.

Разом із Юрієм Краповим приймав участь у СТЕМ. Виступав за команду «Криворізька шпана». Потім команда Кривого Рогу об'єдналася з кемерівською «Сибірські богатирі». У 1996 році об'єднаний колектив під назвою «50x50» зіграв одну гру у вищій лізі.

Потім була гра в «Збірній Дніпропетровська» разом із Олександром Пікаловим. Після чого вони влилися в криворізьку команду «95 квартал». Так почалася його трудова діяльність гумориста. У 2003 році Юрій Валерійович із сім'єю переїжджає до столиці. «Вечірній Квартал» робить його знаменитим.

Актор знімається в фільмах «Міліцейська академія», «Як козаки...», «Слуга народу», в проектах «Смачна ліга», «1+1 вдома. Новий рік», «1+1 вдома. 8 березня» тощо. Реалізував себе на телеканалі «Інтер» і в ролі телеведучого: знімався в недільному ранковому шоу «Україно, вставай!»

Компромат і чутки

Поряд із іншими колегами Юрій Корявченков підтримав свого керівника Володимира Зеленського в його серйозному рішення балотуватися на пост президента країни. Як повідомляє Znaj.ua, коли головний учасник «Кварталу 95» відносив необхідні документи для реєстрації до ЦВК, Юрій Корявченков і Євген Кошовий прийшли разом із ним.

«Слуга народу» заявив, що вдячний своїм «кварталівцям» за підтримку. Назвав їх «мої юристи, мої менеджери». Після подачі документів у свій день народження він вийшов до журналістів і повідомив, що його рішення зовсім не жартівливе: «Це не реклама. Я - людина слова. Якщо я вирішив, то я це роблю. Це не фейк. Я дуже серйозно ставлюся до нашої країни і до життя кожної людини».

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

Головний «кварталівець» озвучив основні ідеї та тези програми «Країна мрій». Він хоче презентувати іншу країну: без корупції та хабарів. Гуморист і його найближче оточення хочуть бачити Україну демократичною країною, в якій би люди працювали і заробляли, а не шукали заробітку за кордоном.

Уже підключено Інтернет-спільноту, що окреслює бачення ідеальної України. Те, про що народ мріє, має знайти своє втілення в реальності, - вважає Володимир Олександрович. І на підтвердження своїх серйозний намірів стверджує: «Критикуйте нас і ріжте по живому!»

Фото

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

Відео

Посилання

Фейсбук. На момент виходу публікації у передплатниках Юрія Корявченкова - 7 тис. 890 осіб.

Інстаграм.

Фейсбук, «Квартал 95».

Офіційний сайт «Квартал концерт».

Офіційний сайт «Квартал 95», сторінка про Юрія Корявченкова.