Житель закарпаття Василь Галас розповів, як відразу після моторошної аварії побачив, як "душі покидають тіла".

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, відзначається, що чоловік після багатомісячного заробітчанства в Іспанії на різного роду будівництві повертався додому, з доволі величенькою сумою заробленого.

Проте в одни момент подорожі, автомобіль різко розвернуло та кинуло у яр, що був при дорозі, однак це ще не стало переломним моментом, адже трішки пізніше в автомобіль, який вже перебував в аварійному стані в'їхала величезна вантажівка.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Вже після зіткнення чоловік нібито побачив "дві сутності", які по черзі відділились від пасажирів, які сиділи попереду.

"А бачив я ось що – від двох людей на передніх сидіннях відділилися якісь сутності. Відділився який зовсім маленький хлопчик із одного пасажира. Хоча насправді людині було 50. А з іншого – навпаки – старезний дід. Хоч він виглядав років на 25", - зазначив чоловік.

Крім того він розповів, що найблільше здивувався, коли помітив обличчя тіл, які відділялись. За словами чоловіка вонги були напрочуд щасливими.

Більше того він відзначив, що вже по приїзду рятувальників та лікарів, вже булдо відомо, що люди від яких відділились невідомі тіла померли.

"А потім душа старого чоловіка, цього повітряного хлопчика, рвучко повернулася до землі і торкнулася мене. Я водночас розгубився і злякався. Адже я вже знав, що ті люди померли. Невже вони повертаються по мене?", - додав чоловік.

Разом з тим варто відзначити, що відомого американського актора і співака Джуссі Смоллета звірячому побили прямо на вулиці. Інцидент стався в Чикаго. Двоє чоловіків накинулися на нього, ударили по обличчю, накинули на шию мотузку і облили поки невідомим хімікатом.

Відразу ж після побиття зловмисники зникли з місця злочину. Відомо, що напад, швидше за все, було скоєно на грунті ненависті, так як 36-ти річний актор афроамериканського походження є відкритим гомосексуалом.

З отриманими травмами Смолетт був госпіталізований, проте зараз його стан стабільно, і він активно співпрацює зі слідством. Зараз правоохоронці збирають дані з камер відеоспостереження, які знаходяться поруч з місцем події, щоб можна було визначити особи нападників.

Нагадаємо, бабуся з дідусем заживо спалили свого онука.

Як повідомляв "Знай.ua", астрологи назвали головну умову успіху.

Також "Знай.ua" писав, що релігійний конфлікт обернувся трагедією.

В Алжирі розбився військово-транспортний літак, понад 250 людей загинуло