На трасі Одеса-Овідіополь зіткнулися маршрутне таксі, вантажний і легковий автомобілі. Внаслідок ДТП загинули двоє людей та ще четверо травмовані.

Інцидент стався у вівторок увечері, 29 січня. За повідомленням відділу комунікації поліції Одеської області, аварія сталася близько 19:00 біля Гребного каналу.

"Встановлено, що в ДТП загинули двоє пасажирів маршрутного таксі - молода людина і дівчина. Вони обидва - працівники поліції", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, ДТП сталося сьогодні вночі, 29 січня, в районі населених пунктів Митниця і Гребник. Сталося кілька сутичок на високій швидкості, двоє людей померли на місці, ще один водій госпіталізований.

Водій за кермом Volkswagen Passat врізався у вантажний автомобіль DAF, після чого сталося зіткнення з ще одною вантажівкою, Mercedes, за кермом якого сидів іноземець.

Як повідомляв портал "Знай.ua", неприємний інцидент стався в триповерховому торговому центрі "Міраж" в Харкові в ніч на понеділок. Масштабна пожежа охопила вогнем 360 кв. м. Про це йдеться в повідомленні ГСЧС України. На щастя, жертв і постраждалих немає.

Крім того, портал "Знай.ua" писав про те, що на лобовому склі автомобіля тепер будуть клеїтиновий документ. Кабінет міністрів 23 січня ухвалив постанову про радіочастотної ідентифікації проходження техконтролю транспортом. На лобовому склі будуть клеїти мітку для автоматичного зчитування спеціальними приладами. Відповідні зміни прийняв Кабінет міністрів України.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що в суботу, 26 січня, близько 20:15 переповнений пасажирський автобус виконуючи обгін виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. Зіткнення завершилося падінням автобуса і вантажівки в ущелину. Відомо, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули щонайменше 14 осіб.