У Росії під час концерту на сцені померла одна із виконавець. Жінці стало зле під час співу на сцені, у неї зупинилося серце.

Зазначається, що на очах у публіки померла 55-річна педагог по вокалу і керівниця татарського ансамблю "Карлигач", про це інформує сайт politeka.net.

"Фанія Халіуллова просто рухнула під час виконання однієї з композицій. Медики, які приїхали на виклик, нічим допомогти не змогли. Констатували смерть від зупинки серця," - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що інцидент стався в російському місті Димитровград (Ульянівська область).

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Жінка була викладачкою вищої категорії з музики і вокалу, працювала в школі.

Нагадаємо, у Будапешті 20 січня помер легендарний продюсер 74-річний Ендрю Вайна.

Чоловік довго боровся проти страшної хвороби. Вайна разом зі своїм діловим партнером Маріо Кассар зняв перші три частини "Рембо", дві частини "Термінатора", "Згадати все".

Ендрю Джордж Вайна народився 1 серпня 1944 року в Будапешті. У 1956 році після придушення комуністичним режимом Угорського повстання емігрував за допомогою Червоного Хреста в Канаду. Йому було 12 років, він ні слова не знав по-англійськи і по-французьки. Незабаром його батьки втекли з Угорщини в США. Сім'я возз'єдналася в Лос-Анджелесі.

Раніше Знай.иа писав, що названа причина смерті легендарного радянського музиканта: рекомендації лікарів його не зупинили. Він фактично сам загнав себе в могилу. Жахливі подробиці.

Також "Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".