В окупованому Росією Криму виступили проти подій 2014 року, коли відбулася анексія півострова.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Зокрема, у місті Саки на одній із дошок оголошень з'явився допис у якому невідомий "проклинав" російську окупацію.

"Крим, Саки, центр міста, 30 січня 2019 року", — зазначено у повідомленні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На опублікованих фото видно вручну написане покаяння жителя Криму.

"Уявіть, яким був би Крим із безвізом, з усіма міжнародними програмами, без величезних цін, зі свободою слова і самовираження. Будь проклята, весно 2014 року!" — йдеться у записці.

Разом з тим арто відзначити, що в окупованому Донецьку жителі скаржаться на безлад у місті. Звинувачують у всьому нового "ватажка" Дениса Пушиліна і все сильніше сумують за загиблим Захарченком.

Зокрема один з жителів окупованої частини Донецької області пожалівся, що йому довелося через півміста їхати за плівкою для рентгену. Під час поїздки, він "наслухався", що думають жителі міста з приводу нинішної ситуації.

"Наслухався дуже багато про Пушиліна, згадали Захарченка із пістолетом на ринку, а закінчили, природньо Сталіним – одноголосно потрібен", – розповів чоловік про те, що кажуть містяни.

Разом із тим інший блогер пише, що через Захарченка на територію так званої "ДНР", не може потрапити Захар Прилепін – російський письменник-терорист. Він особисто брав участь у війні на Донбасі та був радником Олександра Захарченка.

Проте блогер нагадує про справжні причини, чому Прилепін не може потрапити до "республіки".

"Захар забув розповісти про те, як він батальйон імені себе кинув на бабло, сам звалив з баблом в моксель, а борги батальйону повісив на мінабарони динири", – пише блогер Фашик Донецкий.

Нещодавно псевнореспубліка "ДНР" знову отримала нового тимчасово виконуючого обов'язки керівника. У приміщенні місцевої опери Дениса Пушиліна офіційно "коронували" на фейкового керівника неіснуючої республіки.

Нагадаємо, Зеленський показав, скільки ваших грошей витягли за 27 років.

Як повідомляв "Знай.ua", українські воїни розгромили засідку донецьких головорізів, ЗСУ рахують трофеї.

Також "Знай.ua" писав, що безмозкі окупанти втопили Крим у смітті, люди благають про допомогу.

Кореспондент "Прямого" відвідала окупований Крим та дізналась думку місцевих жителів