В одній з військових частин ЗСУ на Докучаєвському напрямку військові, які здійснювали превентивні дії на нейтральній території лінії зіткнення знайшли і знешкодили засідку ворога.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Українського мілітарного порталу, який посилається на інформацію прес-служби ООС.

Так, за інформацією військових, склад розвідувальної групи нейтралізував ворожу тактичну групу.

Відомо, що українські розвідники отримали кілька трофеїв:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ПТРК "Фагот" - 1 одиниця

РПГ-18 - 1 одиниця

НСВ-12,7 "Утес" - 1 одиниця

Про захоплених або полонених бойовиків інформації поки немає. Серед оприлюднених трофеїв також бронежилет 6Б23-1 - штатний бронежилет ЗС Росії з 2003 року. Виготовляється на підприємстві ЗАТ НВП "Клас" в Москві, крім Міністерства оборони Росії продукція заводу надходить і з інших російських силових відомств. Як повідомили в прес-службі, особовий склад розвідувального підрозділу, який виконував це завдання буде представлено до нагород.

Варто нагадати, що секретар РНБО Олександр Турчинов в кінці 2018 року заявив, що українські військові катери і далі ходитимуть через Керченську протоку. Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПО України Юрій Гримчак прокоментував заяву Турчинова. Про те, на коли заплановано новий прохід українських військових суден через Керченську протоку, і як на це відреагувала Росія, заступник міністра розповів в ефірі "5 каналу".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські спецслужби робили спроби завербувати двох українських офіцерів, які мали доступ до державних таємниць. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби СБУ.

Нагадаємо, Нацбанк працює на сервері ФСБ: секретні дані – для Путіна.

Як повідомляв Знай.uа головні пункти пропуску в Криму блокують транспорт: система дала збій.

Знай.uа писав, бойовики прослуховують телефони українців: тепер не скажеш правди.