У середу, 30 січня, роздрібні ціни на бензин і дизельне паливо в порівнянні з попереднім торговим днем ​​дещо змінилися. Про це стало відомо з даних моніторингу цінового департаменту "Консалтингової групи А-95".

Вартість бензину, зрідженого газу і дизельного палива в мережах АЗС, грн / л:

Експерти склали прогноз щодо цінових коливань на паливо на початку 2019 року. Так, за попередніми підрахунками, в січні ціна на бензин складе приблизно 30 грн.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що вартість бензину в Україні формується на основі трьох факторів: вартості нафти на світових ринках, акцизу в євро, курсу гривні.

"Швидше за все в 2019 році світова економіка може показати уповільнення зростання. Це викличе зниження попиту на енергоресурси, в тому числі і на нафту. Зниження видобутку нафти в рамках рішення ОПЕК + дозволить утримати ціни на поточних рівнях або вирости до більш високих показників - аж до $ 65 за барель. Ціни будуть залежати від попиту і пропозиції, на які впливає економіка Китаю і пропозиції з боку виробників ", - відзначають аналітики.

Нагадаємо, святкувати ще рано, але можна приготуватися: ціни на автогаз різко обвалилися. Експерти пояснили різке падіння ціни.

Як повідомляв Знай. ua, українцям пояснили, яким буде початок року: падіння економіки, складне життя і коливання гривні. Українців чекають погані часи.

Знай. ua писав, що водіїв попереджають про шахраїв: не відволікайтеся і не давайте гроші. Деякі персонажі вже знайомі багатьом водіям.