Громадський діяч, ЛГБТ-активіст українець Богдан Глоба в Нью-Йорку здійснив свою заповітну мрію. Хлопець одружився зі своїм коханим. Відомо, що Богдан не приховував свою орієнтацію.

Про це пишуть українські ЗМІ.

Його чоловіка звати Василь, він родом з Вінницької області. Зв'язали себе узами шлюбу українці далеко від батьківщини, адже на рідній землі хлопці відчували себе ізгоями. Українське суспільство досі не толерантне до геїв.

Журналісти зазначають, що Богдан Глоба 6 років боровся в Україні за право людей бути тими, ким вони є за природою, любити тих, кого потребує серце, та не соромитися цих почуттів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

"Я відчуваю радість, я боровся 6 років за гей шлюб. І трохи сумно, що це неможливо в Україні, і доводиться це робити в Нью-Йорку", - поділився Глоба.

Geplaatst door Bogdan Globa op Woensdag 30 januari 2019

Варто нагадати, що в 2017 році адвокат Клейтон Патерсон вийшов на пенсію, почав ходити в тренажерний зал шість-сім разів на тиждень і захопився бодібілдінгом. До цього він оголосив себе геєм. В інтерв'ю американському виданню The Mirror, пенсіонер зазначив, що все життя намагався тримати себе у формі, правильно харчуватися і займатися спортом. Однак від природи у Патерсона була худорлява статура, тому йому було непросто набрати м'язову масу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відразу після початку нового 2019 року в австрійському місті Фельден дві жінки, які уклали шлюб, таким чином, вперше скориставшись можливістю реєстрації шлюбів для одностатевих пар, яка відкрилася до 1 січня 2019 року. Про це повідомляє Der Standard.

Раніше, в жовтні 2018 року, в Австрії офіційно вже зареєстрували перший у країні одностатевий шлюб між двома мешканками столиці. Це були жінки, які спільно з чотирма іншими одностатевими парами і за підтримки комітету "Лямбда", який захищає права ЛГБТ, подали в Конституційний суд Австрії.

Нагадаємо, Зіанджа розповіла, як Боря Апрель став жінкою.

Як повідомляв Знай.uа Зіанджа втекла від 1+1 після сварки з Зеленським.

Знай.uа писав, українці виклали свою нетолерантність напоказ: ганебні результати соцопитування.