У Москві померла відома актриса Валентина Березуцька. її ще називали "королевою епізодів". Радянську актрису знайшли мертвою у її квартирі. Про це пише Маѕһ.

Повідомляється, що Валентині Березуцькій було 86 років. Вона втілила сотні образів в радянських і російських картинах.

Актриса найбільш запам'яталася фільмами "Антикілер", "Анкор, ще Анкор", а також серіалу "Каменська", "На куті біля Патріарших", "ДМБ", "Сімейні таємниці".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що режисер Джеймс Фроулі, зробив кінозірок з Маппетів і Monkees, помер у своєму будинку в Індіан-Уеллс 22 січня 2019 року, повідомляє видання Palm Springs Desert Sun. Йому було 82 роки.

Фроулі народився в 1936 році в Х'юстоні. Він був молодшим сином зірки серіалів "Я люблю Люсі" і "Три моїх сина" Вільяма Фроулі. Фроулі-молодший теж починав як актор - спочатку в театрі, а потім і на екрані. На його рахунку ролі в таких телешоу 60-х, як "Димок зі стовбура", "Перрі Мейсон", "За межею можливого", "Мій улюблений марсіанин", "Я — шпигун" та інших.

У 1966 році Фроулі прийняв рішення вийти з кадру і встати за камеру — його першою режисерською роботою стало експериментальне шоу NBC під назвою "Манкіз", яке розповідало про четвірку музикантів, які намагаються домогтися успіху на сцені. Головні ролі зіграли Пітер Торк, Майкл Несміт, Міккі Доленз і Деві Джонс, які прославилися як група Monkees. У 1967-му за роботу над серіалом Фроулі отримав премію "Еммі".

Також ми писали, що французький композитор Мішель Легран помер на 87-му році життя. Про це в суботу, 26 січня, повідомило агентство France-Presse.

Як передає агентство з посиланням на прес-представника музиканта, Легран помер вночі в Парижі..

Мішель Легран — єдиний композитор, який завоював три "Оскара" і п'ять премій Grammy в номінації "Краща музика". У його дискографії понад 100 альбомів.

Він працював з Френком Сінатрою, Шарлем Азнавуром, Барброю Стрейзанд, очолював журі міжнародного конкурсу молодих виконавців "Слов'янський базар" та інших престижних фестивалів. Серед найбільш відомих його робіт — музика до фільмів "Шербурзькі парасольки", "Солодкий листопад", "Дівчата з Рошфора" і багато інші.

Також Знай.uа" писав, що помер легендарний музикант, його талантом захоплювався весь світ.

Як повідомляв "Знай.uа", помер класик індійського кіно.

Також Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".