В мережі з'явилось відео, на якому зафільмований дивний обряд – піп "освячує" воду зігнилою ногою трупа.

Як з'ясувалось, обряд проходив у румунській церкві. На відео видно, як священик миє в чані зігнилі ноги якогось трупа. Після такого дійства віруючі просто кинулись, як дикі звірі, до цієї води. Вона зачерпували "трупну воду" відрами і глеками. Важко собі уявити, що її потім ще й п'ють.

Мракобісся попів шокувало навіть найбільших циніків. Користувачі висловлюють своє обурення диким обрядом., який викликає жах ще й тому, що відбувається у наш час, в епоху високих технологій, а не десь там давно у племені людоїдів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Тисячі років еволюції псу під хвіст. Ти їм про космос а вони знову трупи жерти налагодилися"; "Люди як були стадом тварин так і залишилися - в кінці обмивання так ломанулися до цієї води, що аж розштовхували один одного"; "Господи, яке ж це варварство ..."; "Російська людина в жадобі пізнати благодать розтопче будь-кого "... Капець! Це якийсь вид некрофілії"; "Це не люди, це звірі дикі, але дикі звірі таким ідіотизмом займатися не будуть - у них інстинкти спрацюють. Ці істоти - якась пародія на нормальну людину", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, під час обшуків СБУ у намісника Києво-Печерської Лаври владики Павла виявили багато цікавого. У стінах деяких кімнат вмонтовані золоті пластини, крім цього, у Павла є колекція дорогих годинників, інкрустованих коштовним камінням.

Проте предмети розкоші – не єдине, що вдалося виявити у владики. Так, у спальні у Павла знайшли жіночий одяг різних розмірів, а також секс-іграшки. Зокрема, два фалоімітатори і чоловічий мастурбатор.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині у московського попа виявили арсенал зброї. Серед знайденого - пістолети Макарова, нарізна вогнепальна зброя та гранати.

Також Знай.ua писав, московські попи почали жорстоко мстити кожному, хто перейшов в УПЦ