У четвер, 10 січня, стало відомо про те, що на Львівщині у будинку місцевого священика виявили арсенал зброї.

поліція
поліція

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

У повідомленні йдеться, що священикові православної церкви, благочинного Львівського округу Російської істинно-православної церкви пред'явили підозри в незаконному поводженні зі зброєю.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Правоохоронці зазначають, що під процесуальним керівництвом Городоцької місцевої прокуратури йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, який передбачено статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

В процесі проведення досудового розслідування у священнослужителя виявили та вилучили 39 патронів, які призначалися для стрільби з короткоствольної нарізної вогнепальної зброї, пістолети Макарова і пістолети-кулемети відповідного калібру, сім патронів, виготовлених шляхом саморобного переспорядження, короткодульний пістолет, нарізну вогнепальну зброю і ручну гранату РГД -5 з детонатором.

"Усі предмети, які були вилучені, придатні для стрільби і відносяться до категорії боєприпасів і вибухових пристроїв", - пояснили в прес-службі.

Нагадаємо, намісник Києво-Печерської Лаври владика Павло вирішив продати свій розкішний заміський маєток.

Весь будинок мебльований італійськими та англійськими меблями. Підлога виконана з мармуру. Новому власнику така розкіш обійдеться в 34 млн гривень.

Стало відомо, що під час обшуків СБУ виявила, що у стіни деяких кімнат вмонтовані золоті пластини. Крім цього, у Павла є колекція дорогих годин, інкрустованих коштовним камінням.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час обшуків маєтку намісника Києво-Печерської Лаври владики Павла СБУ виявила, що у стіни деяких кімнат вмонтовані золоті пластини.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 9 січня, стало відомо про зухвале пограбування Києво-Печерської Лаври.