Путінський прихильник та блогер прокоментував становище Криму після анексії півострову.

Крим
Крим

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

Блогер Олександр Горний заявив, що півострів повільно котиться до рівня Бананової республіки, де існує беззаконня і свавілля чиновників під дахом "Єдиної Росії" (партія влади в РФ).

За його словами, кримчани буквально звіріють від беззаконня та безвиході, які зараз панубть на півострові.

"Скандал за скандалом, кадрова чехарда, свіжий асфальт, який просто сходить зі снігом або дощем, незаконні будівництва, знищення бізнесу й незалежних громадських об'єднань. Можна довго ще продовжувати список "успіхів", але і цього вже з гіркою", – йдеться у його блозі для "Ехо Москви".

Крим, Армянськ
Крим, Армянськ

Водночас, за словами Горного, багато прагнуть чисток у лавах партії влади Росії за прикладом затримання сенатора від Карачаєво-Черкесії.

"Коли почнуть зачистку в Криму? Боюся, що нескоро."Єдина Росія" тут священна корова, правда, яку тут непогано мають вузьким колом осіб. Роблять це нахабно і неприкрито", – резюмував він.

Нагадаємо, кримчани остаточно розчарувалися у реаліях анексованого півостову, тотальний занепад, безробіття та зубожіння навряд чи сприяють "патріотичним почуттям" до "русского міра".

Путін
Путін

Про це стало відомо із слів самих кримчан.

У кримських Саках на газетному стенді з’явилась листівка, в якій її автор перераховує втрачене через окупацію та проклинає "русскую весну".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у окупованому Росією Криму виступили проти подій 2014 року, коли відбулася анексія півострова.

крим
крим

Про це повідомляє "Обозреватель".

Зокрема, у місті Саки на одній із дошок оголошень з'явився допис у якому невідомий "проклинав" російську окупацію.

"Крим, Саки, центр міста, 30 січня 2019 року", — зазначено у повідомленні.

На опублікованих фото видно вручну написане покаяння жителя Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Російську Федерацію покарають новими санкціями через незаконне захоплення українських моряків у Керченській протоці.