Державний банк "ПриватБанк" частенько потрапляє в неприємні ситуації, в результаті чого довіра до нього українців стрімко падає. На цей раз установу знову підняли на сміх через виявлену клієнтом подвійну оплату послуг в Google Play через фінансовий онлайн-додаток "Приват24". Про це у п'ятницю, 1 лютого, повідомляє видання "Бизнес.медиа", посилаючись на сайт Міністерства Фінансів.

Як розповідає обурений клієнт: "Користувався і радів, але настав той день, коли Приват почав підводити. Все почалося з подвійного списання коштів під час оплати в Google Play. При тому подвійне списання пройшло тільки в Приват24, в Google була тільки одна операція. Залишив заявку оператору в Приват24, через 3 тижні отримав відповідь, про відмову повернення коштів, ну думаю, сума не велика, але дошкульна".

Крім того, клієнт заявив, що після звернення точно така ж ситуація сталася повторно.

Чоловік доповнив свою розповідь: "І що ви думаєте, через місяць, ситуація повторюється ще раз, але цього разу, при оплаті товарів з допомогою Google Pay. Приват24 проводить подвійне списання, а в самому Google Pay тільки одна операція. Залишив знову заявку. Чекаю результату, але впевнений, що він буде таким же як і минулий".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Оператор "Приватбанку" приніс вибачення за незручну ситуацію і запевнив, що проблема, пов'язана з подвійною оплатою при оплаті послуг через додаток "Приват24", незабаром буде вирішена.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ПриватБанк користується програмним забезпеченням Corezoid незаконно, причому впродовж тривалого часу, про що заявив його творець. Крім того, він заявив, що державний банк використовує у своїй діяльності піратські версії і інших програм.

Як повідомляв портал "Знай.uа": лютий підготував українцям масу сюрпризів, причому неприємних. Зокрема, громадянам України прийдуть нові платіжки за електроенергію, а власникам автомобілів на єврономерах слід поспішити розмитнити машини до 22 числа, оскільки до цього часу діє знижка 50% на акцизний збір.

Також "Знай.uа" писав, що шахраї винайшли безліч способів, як забрати в українців зароблені гроші, тому до смс і дзвінків з повідомленнями про виграші слід ставитися з обережністю.