Нерідко трапляється так, що звичайна прогулянка супроводжується якоюсь незвичайною історією або пригодою, про яку згодом приємно згадувати і поділитися зі своїми знайомими або користувачами інтернету. Подібний випадок був зафіксований в Запоріжжі, відповідне відео про який виклали на сторінці групи "Улюблене місто Запоріжжя" в соціальній мережі Instagram.

Ролик досить швидко став популярним, причому не тільки серед жителів обласного центру. На ньому можна побачити людей, які у вечірній час прогулюються по парку Маяковського, після чого помічають незвичайного гостя, який незрозуміло яким чином опинився серед натовпу. Мова йде про гусака, тому відео так і підписали: "У Запоріжжі на площі Маяковського гуляв гусак". До птиці той же час кинулися діти, та і дорослі також не обділили її увагою.

Примітно, що гусак виявився зовсім ручним, він не побоюючись давав себе гладити і, схоже, йому це навіть сподобалося. Що стосується питань про те, чий це птах і яким чином він з'явився в центрі міста в такому людному місці, то про це можна лише здогадуватися.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Укрзалізниця анонсувала два нових напрямки - словацьке місто Кошице і Берлін. Крім того, глава компанії також підбадьорив українців і пообіцяв впритул зайнятися вирішенням основної проблеми – облізлих вагонів. Він розповів, що в 2019 році оновлять 110 вагонів, причому 46 з них будуть абсолютно новими. При цьому українці задаються питанням про те, що ж означає фраза "значна реставрація".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": критичні проблеми з заробітними платами медичних працівників призвели до того, що чималу їх кількість відправляють у відпустку за свій рахунок. Як стверджують юристи, це є прямим порушенням прав, оскільки відпустка має надаватися виключно за угодою сторін. Також вони дали рекомендації, як діяти, якщо вас примушують писати заяву про відпустку за свій рахунок.

Також "Знай.uа" писав, що ветерани АТО, які брали участь у захисті Донецького аеропорту, провели прес-конференцію в Києві, в ході якої закликали не використовувати Кіборгів, а також інших учасників АТО в політичних цілях.