З невідомих причин в банкоматах держбанку "ПриватБанк" призупинили роботу одного з найпопулярніших серед клієнтів сервісів - зняття готівки без карти.

Сенс сервісу був вельми простий, необхідно лише наявність мобільного номеру та коду картки. Так, днями банк заблокував кількість верифікацій, іншими словами тепер клієнти не можуть зняти суму кількома траншами, якщо за раз не виходить отримати необхідну суму.

"ПриватБанк. Зняття готівки за кодом – це була ваша найкраща фішка. Зараз вона недоступна для багатьох верифікацій?", - заявляють клієнти банку в Twitter, прикріпивши відповідний знімок.

На фото можна помітити, що банк не пропускає операцію з причин лімітування, однак раніше клієнтів про це ніхто не попереджав – ні повідомленнями, ні офіційною інформацією на сайті. В банку досі не дали коментар з цього приводу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Помилка. На жаль, ваш платіж скасовано в цілях безпеки. Для можливості використовувати послугу, будь ласка, зверніться в онлайн-чат або зателефонуйте за номером 3700", - йдеться в повідомленні, яке виводилося на екран банкомату.

Варто нагадати, що державний банк "ПриватБанк" частенько потрапляє в неприємні ситуації, в результаті чого довіра до нього українців стрімко падає. На цей раз установу знову підняли на сміх через виявлену клієнтом подвійну оплату послуг в Google Play через фінансовий онлайн-додаток "Приват24".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що старе добре правило "клієнт завжди правий" працює в Україні практично скрізь, крім окремих відділень тепер вже державного Приватбанку. Нещодавно один з клієнтів поскаржився в Twitter на неякісний сервіс співробітників установи. Реакція дивує – перебуваючи при виконанні обов'язків віч-на-віч з вами, експерти можуть просто базікати по телефону, а не вирішувати проблему, з якою звернулися.

Нагадаємо, ПриватБанк різко змінив ставки за кредитами: торкнеться всіх.

Як повідомляв Знай.uа ПриватБанк заблокував популярну послугу: це була єдина фішка.

Знай.uа писав, ПриватБанк терміново звернувся до українців: втратите все.