Через послугу кредиту безпроцентної позики на 30 днів держбанк "ПриватБанк" потрапив у гучний скандал. Так, клієнт узяв дуже багато грошей і погасив основну суму кредиту не доплативши 10 гривень. У підсумку клієнт отримав пеню на всю суму кредиту.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

"За грудень з кредитної карти було використано 4628 гривень. В січні (до 25 числа) покладено на карту 4618 гривень. В результаті 1 лютого нараховано відсотків 303 грн. В Приват24 було вказано, щоб не отримати нарахування відсотків вам треба внести ще 10 грн, на що я просто не звернув уваги, адже думав що відсотки нарахуються на непогашену суму. Але відсотки нарахували з 1 грудня на всі 4628 грн.", - розповів клієнт Максим Шевченко.

Клієнт висловив своє обурення щодо таких правил погашення кредиту, але в той же час він погодився, що й сам винен у такому розкладі справ.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Якщо я не розумів таких умов я сам винен, все одно ситуація схожа на шахрайство і обман клієнта.", - заявив Шевченко.

У свою чергу представник "Приватбанку" прокоментував дану ситуацію.

"У разі, якщо Ви не погашаєте до 25 числа суму заборгованості в минулому місяці повністю, пільговий період не діє, і на всю суму заборгованості нараховуються відсотки з дати початку використання кредитних коштів.", - зазначили в банку.

Варто нагадати, що з невідомих причин в банкоматах держбанку "ПриватБанк" призупинили роботу одного з найбільш популярних серед клієнтів сервісів - зняття готівки без карти. Сенс сервісу був вельми простий, необхідно лише наявність мобільного номера і коду картки. Так, днями банк заблокував кількість верификаций, іншими словами тепер клієнти не можуть зняти суму кількома траншами, якщо за раз не виходить отримати необхідну суму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у співробітників державного банку "ПриватБанк" не позичати креативності. Так, для відповіді клієнтам вони використовують весь політ фантазії. Багатьох користувачів мережі здивувала оригінальність таких текстів. У Twitter у працівників банку запитали, чи є у банку "які-небудь купюри окрім 200 гривень".

Нагадаємо, суд зобов'язав "Нафтогаз" виплатити Коломойському 100 мільйонів.

Як повідомляв Знай.uа Приват24 стягує з клієнтів подвійну плату.

Знай.uа писав, ПриватБанк отримав відгук року: х**ново і повільно.