За заявами правоохоронців, за такий злочин їм загрожує довічне ув’язнення, пише Страна.ua.

"30-річній жінці та її 40-річному співмешканцю інкримінується катування, нанесення тяжких тілесних ушкоджень та навмисне спричинення смерті малолітній дитині з метою приховати інший злочин за попереднім зговором групою осіб (ч.2 ст.127, ч.2 ст.121, п.2,9,12 ч.2 ст.115 УК України)... За скоєні злочини їм загрожує довічне позбавлення свободи", - йдеться в повідомленні.

Дівчинка померла наприкінці вересня минулого року в селі Ковшарівка. Як показало досудове слідство, підозрювані намагались представити смерть дочки як нещасний випадок: мати стверджувала, що дитина вдавилась яблуком. Однак за медичною допомогою батьки звернулись через декілька годин після «нещасного випадку».

Експертиза встановила, що причиною смерті стала відкрита черепно-мозкова травма, що супроводжувалась крововиливом із послідуючим набряком головного мозку. Окрім того, численні гематоми, на тілі дитини, свідчили про її системне побиття.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На даний момент, на вимогу прокуратури, підозрювані знаходяться під вартою.

Нагадаємо, батько ґвалтував 11-річну доньку на очах у сина.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві розстріляли 5-річну дитину.

Також Знай.ua писав про те, що мертвого першокласника знайшли рятувальники.