Російські окупанти, які знаходяться на території Донецької та Луганської областей періодично намагаються завдати шкоди українським військовим, причому нерідко застосовують при цьому заборонену озброєння. До честі бійців ВСУ, це у бойовиків не виходить, і вони самі страждають в результаті своїх дій.

Один з таких випадків зафіксований на відео, яке опублікував український волонтер Юрій Мисягін. На ньому можна побачити події, які мали місце в Луганській області влітку 2018 року.

На ролику, який опублікований в соціальній мережі Facebook видно, як бійці 53-ї бригади знищують дот бойовиків. З нього окупанти тривалий час дошкуляли українським військовим і вели обстріл наших позицій.

"Пташка" залетіла просто в ціль", - прокоментував волонтер ролик, відзначаючи знищену міткою наводкою позицію терористів. Варто відзначити, що раніше Юрій Мисягін вже публікував схожі відео, на яких українські військові майстерно усувають путінських окупантів, які засіли в різних укриттях. Зокрема, волонтер публікував відео, на якому знята злагоджена робота бойової групи К-2 54-ї бригади з розташованої на Світлодарській дузі позиції бойовиків "Смітник".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що кремлівські окупанти тільки за перший день лютого п'ять разів обстріляли позиції українських військових, при цьому дозволили собі застосувати заборонене озброєння. Бійці ВСУ такого хамства терпіти не змогли і дали терористам урок, який вони запам'ятають надовго.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Герасим Багірянц, який розстріляв сімейну пару прямо біля входу в миколаївський суд, розповів свою версію про причини розправи. Як заявив чоловік, подружжя просто обдурило його з позиченими грошима, в результаті чого Багірянц залишився ні з чим. Його історія призвела до того, що багато українців стали на бік стрілка, хоча і вважають, що за скоєне він повинен нести покарання.

Також "Знай.uа" писав, що головний редактор телеканалу Russia Today та інформаційного агентства “Росія сьогодні” Маргарита Симоньян нарвалася на неприємності з однією з соціальних мереж.

Украинские птички в действии. Четко и быстро отработали. Лето 18-го года. Луганская область Зона ответственности 53-й бригады. Видео публикуется впервые. ***** - Как обстановка? - Да покоя не дает этот сепарский дот. Ни днем ни ночью. - Хорошая позиция и видно, что хорошо укреплена. - Там пулеметный расчет у них. Как-то бы их утихомирить - Сейчас поможем. Мы волшебные слова знаем. И не с пустыми руками к Вам приехали. Прихватили с собой успокоительные "птички". Прошло всего двадцать секунд после беседы и птичка залетела прямо в цель. https://www.youtube.com/watch?v=Y48vIZvkk_s АПД: Смотрите видео до конца.

Geplaatst door Юрий Мысягин op Donderdag 31 januari 2019