Програма Данської Ради у справах біженців анонсує створення мінімум 250 нових робочих місць для переселенців з Донбасу, а також гранти від $2000 до $10 000, про що йдеться на сайті организації.

Данська Рада у справах біженців за фінансової підтримки Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії (DFID) та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) приступила до нової програми, спрямованої на підтримку осіб, що постраждали від конфлікту в Україні, а також внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Основні цілі програми: забезпечити людей роботою і стабільним доходом.

У повідомленні йдеться: "Головна мета програми: створення нових робочих місць для ВПО та осіб, постраждалих від конфлікту, шляхом інвестиційного вкладу в розширення існуючого бізнесу. Учасники програми: суб'єкти малого і середнього бізнесу Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Запорізької областей".

Згідно програми повинні з'явитися мінімум 250 нових робочих місць для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні. Також планують надати гранти для створення нових робочих місць і розширення бізнесу в розмірі від $2000 до $10 000.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Позмагатися за грант зможуть власники чинного рентабельного бізнесу, які хочуть розширюватися. Для цього потрібно розробити детальний бізнес-план, в якому особлива увага повинна приділятися створенню нових робочих місць для переселенців. Крім цього, претендент на грант повинен особисто інвестувати в розвиток бізнесу від 50% суми гранту.

Уточнюється, що отримання гранту - це укладення угоди між підприємцем і Данською Радою, а також виплата всіх податків у відповідності з чинним законодавством України.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що державний ПриватБанк в черговий раз став жертвою насмішок з боку українців. На цей раз в мережу виклали історію, в якій чоловік розповів про безпроцентний кредит банку. Не доплативши для його погашення всього 10 гривень, він отримав пеню на всю суму кредиту.

Як повідомляв портал "Знай.uа": жителі Запоріжжя під час прогулянки по площі міста здивувалися незвичайну птаху. Одночасно з людьми на площі гуляв гусак, причому він не боявся оточуючих і спокійно дав себе погладити.

Також "Знай.uа" писав, що одного з полонених українських моряків готують до психіатричної експертизи.