У окупантів Донецької області, цих путінських чудовиськ без мізків і сердець, не залишилося нічого святого. Вони готові відкривати стрілянину навіть пр похоронним автобусам. Це й сталося в суботу, 2 лютого, у селищі Чермалик Донецької області, написали на сторінці ООС в Facebook з посиланням на українську сторону СЦКК, передає Укрінформ.

"Сьогодні (2 лютого, - ред.) о 12:30 в селищі Чермалик (північно-східніше Маріуполя) проходили похорони. При перевезенні небіжчика на цвинтар був обстріляний цивільний автобус ритуальної служби з наклейками на бортах «Ритуальні послуги». Обстріл зі стрілецької зброї здійснювався з боку збройних формувань Російської Федерації і їх найманців ", - йдеться в повідомленні.

При цьому було зафіксовано кілька наскрізних пробоїн на правому борту автобуса. З української сторони СЦКК підкреслюють, що тільки дивом кулі не зачепили пасажирів.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також ми писали, що бойовики підірвали цивільний автобус: є загиблий

Крім того, наш портал раніше повідомляв, що "велика шишка Путіна" підірвався під Горлівкою - терміново рятують вертольотом.

В лікарні Горлівки з важкими травмами 2 лютого потрапив високопоставлений російський військовий. Готується термінова евакуація.

Про поранення "великої шишки" під Головкою розповів користувач Facebook Олександр Соколов з посиланням на місцеві джерела, передає "Диалог.UA".

Інцидент стався в суботу, 2 лютого, на Бахмутському шляху. Високопоставленого військового РФ, за попередніми даними, догнала ПТУР (протитанкова керована ракета) українських військ. Він отримав серйозні поранення, але поки живий.

"Вранці в лікарню Горлівки №2 привезли не зовсім цілого генерала ихтамнетовских військ із самої Москви", - розповів Соколов.

Варто відзначити, що росіянина готують до евакуації на територію Росії, буде задіяна авіація.

"Чекають вертушку з Ростова", - уточнив Соколов.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українські герої вмили кров'ю окупантів: наступне зброю стало головною помилкою

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі тільки за перший день лютого було зафіксовано п'ять обстрілу українських позицій окупантами. Примітно, що бойовики не посоромилися двічі застосовувати зброю, яке заборонено Мінськими домовленостями. На щастя, в лавах українських бійців обійшлося без втрат.

"Знай.uа" писав про те, що офіцер розповів, скільки бойовиків українські герої відправили в пекло: і це тільки за січень. Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційна кількість загиблих і поранених. У інтернеті розповіли, скільки окупантів було ліквідовано за січень 2019 року.