В інтернеті розповіли, скільки окупантів було ліквідовано за січень 2019 року.

Про це розповів офіцер збройних сил України Анатолій Штефан ("Штірліц") в Facebook.

"В січні воїни ООС завдали окупантам значної шкоди. Ігноруючи Мінські домовленості в грудні російсько-окупаційні війська кожен день провокували підрозділи ООС вогнем з різних видів зброї і калібрів, диверсійними групами і вогнем снайперів", - пише офіцер.

У січні було ліквідовано 75 терористів самопроголошених республік і близько 59 найманців були поранені.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Не бойові втрати становлять 7 бойовиків (через порушення заходів безпеки, ДТП, суїцид, вбивство з необережності) і 9 поранених.

"Ця цифра може відрізнятися в більшу сторону у зв'язку з постійним відображенням лідерами бойовиків і російськими військовими втрат. Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих і поранених, у зв'язку з низьким так званим закликом на військову службу за контрактом" і не бажанням останнім часом захищати так звані межі республіки. Більшість бойовиків, які брали участь у бойових діях протягом перших років війни, вже розчаровані ідеями "російського світу" і т. з. Новоросії і звільняються з підрозділів російсько-окупаційних військ", - зазначає офіцер ЗСУ.

Нагадаємо, Потужний "привіт" Путіну: наші герої відправили в пекло майже сотню бойовиків, Донбас - це Україна

Українцям повідомили про ситуацію на Донбасі за січень, ВСУ вдалося досягти чималих військових успіхів за цей час.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

У повідомленні говориться, що в січні 2019 року Об'єднані сили на Донбасі завдали терористам величезні втрати.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українські герої вмили окупантів кров'ю: заборонена зброя стала головною помилкою

В зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі тільки за перший день лютого було зафіксовано п'ять обстрілу українських позицій окупантами. Примітно, що бойовики не посоромилися двічі застосовувати зброю, яке заборонено Мінськими домовленостями. На щастя, в лавах українських бійців обійшлося без втрат.

Також Знай.ua" писав про те, що Батальйон Азов повернувся на передову: що відомо