3 лютого майже у всій Україні протримається весняна погода. За повідомленням синоптиків, небо і раніше буде затягнуте хмарами, проте температура повітря буде вище нуля. Виняток становитиме тільки Луганська область.

Україна і надалі буде знаходиться в теплій вологій повітряній масі, повідомляє український синоптик Наталія Діденко. Інформацію надав "Уніан.Погода".

Практично у всіх областях країни очікується сильне потепління. Похолодає тільки в Луганську, Донецьку та Харкові. У цих містах температура повітря буде знаходиться між відмітками в -1 - +2 градусів.

Найбільшу теплу погоду очікують в Ужгороді - +11 ... + 13, у Сімферополі - +10 ... + 12 і Миколаєві - +9 ... + 11.

Вітер в неділю послабиться - 3 - 8 метрів в секунду південно-східного напрямку.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Однак не варто забувати про ожеледь, калюжах і бурульки. Рибалкам варто триматися ближче до берега", - повідомляє Діденко.

У Києві в неділю, 3 лютого, буде тепло, але хмарно. Вночі температура повітря опуститься від двох градусів тепла до нуля. Вдень температура в столиці буде +3 - + 5 градусів.

Крім того, як повідомляв портал "Знай.ua", на Америку обрушилися аномальні морози. Температура повітря досягає рекордно низьких позначок, а в деяких штатах очікується зниження температури до 53 градусів морозу за Цельсієм. Люди намагаються без потреби не виходити на вулиці, стихія вже забирає життя місцевих жителів. Морози перетворили міста часом в постапокаліптичний пейзажі.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що сінопнітікі попереджають, що січнева відлига триватиме недовго і слідом за нею прийде суворий лютий, а з ним люті морози.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Сумщині вогонь знищує газопровід. Рятувальники другий день намагаються загасити масштабну пожежу. Про це повідомляє Нацполіція області. Інцидент стався поблизу села Баранівкаввечері 21 вересня. За попередньою інформацією, займання сталося ще 21 вересня, близько 22-ї години. Висота полум'я сягала 10 метрів, але поступово зменшується, оскільки працівники газової служби перекрили тиск і чекають поки вигорить залишки газу.