Окупований Донецьк через 5 років окупації втомився від терористів "ДНР", які творять в місті беззаконня, тероризуючи мирне населення.

Про скандал з терористами "ДНР" розповів у відео молодий донеччанин, сепаратист Микита, передає "Диалог.UA".

Сепаратист Микита вийшов з себе після запеклої бійки з бойовиком угруповання "Пятнашка", яка сталася ввечері в п'ятницю, 1 лютого, в закладі "Армада".

"Таке тіло 2 метри 100 кг вирішив зі мною силою помірятись. Довелося запустити в нього стілець. Я йому відкрито заперечив з-за того, що він хотів з "Армади" з нашими дамами виїхати", - розповів сепаратист.

Він уточнив, що подібні інциденти трапляються з терористами "ДНР" регулярно. І це дуже набридло мирним жителям.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Хочу висловити громадську думку. Ви задовбали, солдатики! Два тижні тому там коліна прострелили, порізали когось. Досить ганьбити наше місто, нашу республіку! Ви задовбали всіх своїм свавіллям! Ви з чого взяли, що вам все дозволено? Я хочу спокійно жити і гуляти у своєму місті… Люди бояться і не хочуть цього говорити. А я вас, ополченчики, не боюся! Що я і продемонстрував. Ми не за це боролися, щоб ви бухі в комєнду (комендансткий годину - ред.) з тьолками роз'їжджали і в людей зброєю тикали. Побудуйте собі свої ополченські країни і стріляйте там один в одного, куражу їм захотілося", - відверто висловив бойовикам претензії донеччанин Микита.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику! 18+

Нагадаємо, бойовики підірвали цивільний мікроавтобус, є загиблий. У місті Манбідж підірвався мікроавтобус з учителями.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що в результаті теракту в мечеті на військовій базі в Афганістані загинули 26 військовослужбовців, ще 50 були поранені. Інцидент стався під час п'ятничних молитов 23 листопада, повідомляє Reuters.