У неділю, 3 лютого, в Україні переважно буде тепла і волога погода, опадів не очікується.

Цю інформацію повідомили в Укргідрометцентрі.

На більшій частині території країни очікуються тумани, на дорогах, крім півдня, ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Повітря прогріється до 0-4° тепла, вдень 2-7°, на Закарпатті, Прикарпатті та місцями у південній частині 8-13° тепла; у східних та Сумській області вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві - без істотних опадів, туман, на дорогах місцями ожеледиця, температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень +3-5°.

У Центральній геофізичній обсерваторії повідомили, що в Києві 3 лютого найвища температура повітря вдень була +12,3 в 2002 році, найнижча вночі -26,8 в 2012 році.

У понеділок, 4 лютого, вночі опадів не очікується. Вранці місцями туман, на дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі від 4° тепла до 1° морозу, у східних областях до 5° морозу; вдень 2-7° тепла, у південній частині 8-12°.

У Києві - без істотних опадів, вночі і вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, температура повітря вночі 1-3° тепла, вдень +5-7°.

Нагадаємо, 3 лютого майже по всій Україні протримається весняна погода. За повідомленням синоптиків, небо буде затягнуте хмарами, однак температура повітря буде вище нуля. Виняток становитиме лише Луганська область.

Україна і надалі буде знаходиться в теплій вологій повітряній масі, повідомляє український синоптик Наталка Діденко.

Практично у всіх областях країни очікується сильне потепління. Похолодає лише в Луганську, Донецьку та Харкові. У цих містах температура повітря буде знаходиться між відмітками в -1 - +2 градусів.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що синопнитики предупреждают, що січнева відлига триватиме недовго і слідом за нею прийде суворий лютий, а з ним люті морози.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Сумщині вогонь знищує газопровід. Рятувальники другий день намагаються загасити масштабну пожежу.