Націоналізований банк "ПриватБанк" повідомив, що в рамках програми підтримки малого бізнесу "КУБ" з 1 лютого процентні ставки по кредитах знизяться.

Про це стало ясно завдяки прес-службі банку.

ПриватБанк
ПриватБанк

У рамках програми "Країна успішного бізнесу" починаючи з 7-го місяця процентна ставка за користування кредитом складе 1,6% в місяць від початкової суми кредиту. При цьому ставка за кредитом перші 6 місяців складе 1,8% в місяць від початкової суми кредиту.

Наголошується, що "ПриватБанк" в 2019 році хоче спрямувати суму 8 мільярдів гривень для фінансування українського бізнесу

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, ПриватБанк вляпався у гучний скандал: клієнт сам винен

З-за послуги кредиту безпроцентної позики на 30 днів держбанк "ПриватБанк" потрапив у гучний скандал. Так, клієнт узяв дуже багато грошей і погасив основну суму кредиту не доплативши 10 гривень. У підсумку клієнт отримав пеню на всю суму кредиту.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" ПриватБанк відключив саму популярну послугу: це була єдина фішка

В банкоматах ПриватБанка з невідомих причин почали блокувати одну з найбільш популярних серед клієнтів послуг – зняття готівки без наявності картки.

Суть була досить проста, досить тільки номери телефону та введення pin-коду. Як виявилося, днями установа обмежило кількість верификаций, тобто ви не зможете зняти кількома траншами" суму, якщо за один не видає необхідне.

Також Знай.ua" писав про те, що ПриватБанк та Нова Пошта звернулися до українців

У конфлікті між Новою Поштою та ПриватБанком знайшовся компроміс щодо питання оплати послуги післяплати клієнтами своєю кредитною карткою.
Про це в суботу, 2 лютого, повідомив портал "Бизнес.медиа" посилаючись на заяву директора компанії "Пост Фінанс" Андрія Кривошапко, яка входить в групу компаній «Нова Пошта».

"Ми домовилися, що Приватбанк дає клієнту можливість вибрати — чи він хоче оплачувати платіж з кредитного ліміту або немає. Якщо клієнт вирішує платити кредитними коштами, він дзвонить в контакт-центр Приватбанку і повідомляє про те, що він хоче розблокувати кредитний ліміт. У цьому випадку банк бере з нього комісію", — пояснив Андрій Кривошапко.